Szerkesztővita:Zoltan Mego

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hidaspal 9 évvel ezelőtt a(z) Sor eleji szóköz témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Zoltan Mego!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: nyiffi üzenj! 2014. augusztus 20., 18:33 (CEST)Válasz

Sor eleji szóköz[szerkesztés]

A sor eleji szóközöktől néz ki olyan furcsán a Klimits Lajos cikk. Azokat vedd ki, kezdd a mondatokat a sor elején és mindjárt látszani fog az egész bekezdés. Hidaspal vita 2014. augusztus 20., 20:24 (CEST)Válasz

Üdvözlöm és köszönöm a segitséget.

Ami illeti a forrásokat melyeket feltüntettem a cikkben, szerintem nyújtanak megfelelő és elegendő    információkat Klimits Lajos költőröl.. 

Azonosítható források : Alap forrás a cseh-slovakiai lexikon Fonód Zoltán és kolektiva -1997 és 2004 a Madách Posonium kiadásában, melyben tudományosan foglakozik a Klimits Lajos személyiségével, életrajzával és költészetével dr.Csanda Sándor a Pozsonyi Comenius Egyetem Magyar nyelv és irodalom tanszék tanára. Mivel javosoltál hogy a források amelyekre hivatkozom a cikkbe azonosíthatatlanok a szövegben, megszámoztam folyamatosan a forrásokat,és minden szöveghez feltüntettem a forrás számát,hogy a szöveg és forrás legyen azonosítható. Továbba a Presinszky Lajos író, még aprólékossaban foglakozik a dr.Klimits Lajos költészetével,életrajzával és ez a forrás is nagyon egyszerűen azonosítható és ellenőrizhető

Dunaszerdahyeli Csemadok kiadásaban.2000-ben .

Legújab forrás,amelyet feltüntettem hasonló vagy identikus információkal rendelkezik és nagyon egyszerűen ellenőrizhető cím alat: CZ Slovakiai és Somorjáért Polgári Tásrsulás,

    Természetesen az összes forrásokat amelyeket felhasználtam a cikkben, valódiak  és verifikálta őket a Klimits Lajos leány is :

idézet: Köszönom szerkesztő úrnak hogy ilyen szépen öszeálította édesapámrol-költőröl a jelen cikket. Minden események az életrajz,költészet értékelése és dokumentumok autentikusak, természetesen az irodalomal-(forrásokal) együt.

             Tisztelettel
                                                      MUDr.Klimits Olga a költő leánya
                                      831 01     Pozsony,Klenová 11 
                                                      telef.szám:0904873953
Amellet a dr.Klimits  Lajos közismert személy és költő,jelen időkben is jelennek meg róla cikkek Interneten is. Peldául az utolsó :

Klimits Lajos dr.:Nagy irodalmi sikere- dr.Kovács Pál County Library-Europeana,és sok más cikk is. Prezentált forrásokon keresztül lehet ellenőrizni hogy minden szó és mondat amely cikkben található azonosítható is.

rólam: szlovák vagyok Nagy Szombatrol(Trnava).Egy pár évvel ezelőt nem is tudtam magyarul. Mivel megtetszet a magyar nyelv, irodalom és természetesen a költészet , elkezdtem olvasni és megtanultam a magyar nyelvet ezen a szinten.Természetesen igyekszem hogy a cikkben minimalizáljam akár stilusi,akár helyesírási hibákat.

Üdvözlettel Zoli. ‎ Zoltan Mego üzenőlapja  2014. augusztus 31., 11:21 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Majd kialakul. :-) Vagy majd kijavítjuk. A sablonokban lévő linkek mögött egyébként ott vannak a példák, ahogy pontosan meg lehet csinálni formailag. De tartalmilag nincs probléma, a magam részéről köszönöm a cikket. Üdv, Pali Hidaspal vita 2014. augusztus 31., 14:41 (CEST)Válasz

Üdvözölek kedves Pali: Prezentálom l e g ú j a b b forrásokat a költőröl, dr.Klimits Lajosrol ,mivel 130.-adik születési évforudulója alkalmábol a Pozsony főváros polgármestere beleegyezésével ellesz helyezve emléktábla a házon ahol élt és alkotott. Szeretném még hozzáteni, hogy feltüntetet forrásokat amelyekre cikben hivatkozom beleszámitva a régi hirlapokat is melyekben a Klimits Lajos versei folyamatosan megjelentek, most is találhatók a Pozsonyi Egyetemi könyvtárának archivumában. Mult század 30-as években a Klimits Lajos irodalomanyagok archiváciojárol személyesen felügyelt és gondoskodot Szeredai Grúber Károly dr. a Pozsonyi egyetemi konyvtárának igazgatója, magyar iró és Klimits Lajos barátja.