Szerkesztővita:Vierne~huwiki

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Adam78 16 évvel ezelőtt a(z) Linkek és bekezdések használata témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Vierne~huwiki!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást! Szajci 2007. június 27., 11:31 (CEST)Válasz

Formázás[szerkesztés]

Szia! Légyszíves a notre dami cikket formázd meg! A vezetékneveket ne hagyd nagy betűvel és ha felsorolsz akkor így tedd:

  • név
  • név

Üdv Szajci 2007. június 27., 11:52 (CEST)Válasz

Linkek és bekezdések használata[szerkesztés]

Szia!

A linkelés az internetes lexikon egyik legfőbb előnye. Kérlek, állítsd vissza a linkeket a Baróti István szócikkben. Ha még nem vagy tisztában vele, mik a szokások, akkor lásd itt: Wikipédia:Hogyan használd a hivatkozásokat?. Másrészt: ha valamit új bekezdésbe szeretnél tenni, akkor tegyél be közéjük egy üres sort (két Entert üss a végén), különben minden egybefolyik. Köszönöm előre is! Ádám 2007. július 10., 01:20 (CEST)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:45 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:50 (CEST)