Szerkesztővita:Tricsa/2009. 02.

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Madura mate 15 évvel ezelőtt a(z) NIF témában

Januári verseny

Arany fokozatú Autópályaműhely-díj
Köszönjük, kedves Tricsa hogy részt vettél az Autópályaműhely által szervezett januári versenyen, ahol első helyezést értél el. Gratulálunk! Várunk a következő hónapban is! CsGábormegbeszélés 2009. február 4., 20:24 (CET)

Verseny (válasz)

Mint írtad, hogy nem nekem való ez. a versenyezsdi. Szerintem meg én mással vagyok elfoglalva (pl.: Portál:Autópálya/A hét képe; Portál:Autópálya/A hét szócikke Te is segíthetsz!) és nem jut idő a versenyre. Viszont ha írok is cikket azt csak bátorítás gyanánt írom. Remélem emiatt nem leszünk összeveszve. – Madura Máté Email vitasarok 2009. február 5., 19:15 (CET)

Akkor visszatérve a kérdésemre, tudsz segíteni a fent említett két lap teljessé tételében? Ha a szócikkesben is segíteni akarsz, akkor csak jól használható és teljes cikkeket írj bele. (elfogadható még egy szebb bővítendő is) Kösz. – Madura Máté Email vitasarok 2009. február 6., 17:19 (CET)

Egyáltalán nem baj, hogy késni fog. Amúgyis most én is a tanulásra koncentrálok, mert jön a szóbeli felvételi :-( A segítségedet pedig előre megköszönöm. – Madura Máté Email vitasarok 2009. február 7., 16:48 (CET)

Ez egy jó ötlet. Felvetem majd a kocsmafalon és ha elfogadják, akkor átneveztem az összes lapot, ennek a mintájára és persze összevonom a 2 franciát. Addigis, ha unatkozol, akkor tekintsd meg a Wikipédia:Javaslatok kiemelt képekre/Perkedpuszta4.jpg-t, és szavazz. Köszi. – Madura Máté Email vitasarok 2009. február 8., 18:46 (CET)

Szerintem kapjon annyit, amennyit bővült. Pl.: 3-as cikkből lesz 5-ös, akkor az kettő pontot ér. – Madura Máté Email vitasarok 2009. február 10., 18:00 (CET)

Allaptörlés

Igen, valóban így volt. :)) Az a fránya megszokás tettette velem ezt, a szerkesztői allapok törlésére ez az egy rubrika van, ez egy előregyártott elem. Sok szerkesztővel megbeszéltem már általánosságban, hogy ilyen átnevezések után kell nekik még az allap vagy nem, és a megbeszéltek szerint törlök. Adminként jogosultságom van teljesen kitörölni a lapot, nem csak lenullázni tartalmát. Amennyiben szükséged van rá, csak szólj egy perc alatt visszaállítom. És persze tudom, hogy mindezt előre kellett Volna veled megbeszélnem... :) – Burumbátor Hajnali Tudósklub 2009. február 25., 16:19 (CET)

Képek

Nos, azokról a lapokról, amiket megemlítettél, azokról nem szabadna leszedni, a képeket, csak ha az oldal karbantartója ebbe beleegyezik, ugyanis az jogsértő. Én a Balkányos képeimet saját kezűleg - a kis digitális gépemmel - fotóztam le. Ha van neked is géped, akkor "szaladj körbe" (ami persze nem könnyű egy hatvanezres várost tekintve, télen, tanulásidőben) Érden és örökítsd meg a legnevesebb épületeket, helyeket. A licencekről pedig, hogy ha te fotóztad és úgy tetted fel, akkor a "kettős licencet" használd. Remélem elég tömör és érthető voltam. Amúgy nagyon jók a cikkeid a versenyben. – Madura Máté Email vitasarok 2009. február 26., 17:35 (CET)

Értem. A versenyről pedig, hogy én is mindig szerkesztenék, csak ez a továbbtanulás ne lenne, holnap felvételi, úgyhogy csak a legfontosabbakat jöttem megnézni, mert - mint gondolom észrevetted - két napig nem volt gépem:-(. És látod, hogy ideragadtam? Az én fényképezőmről is hasonlókat lehet elmondani. Biciklizik az ember 10 km-t, hogy letudjon fényképezni, egy templomot (Abapuszta) és amire odaérek, a fényképező lemerül, a bicikli defektet kap. Na mindegy. – Madura Máté Email vitasarok 2009. február 26., 17:56 (CET)

Névnap

Szia!

Javaslom, hogy a műszaki kocsmafalra írd a hibát. Vannak, akik értenek hozzá, de csak azt a kocsmafalat olvassák, a javaslatokat nem.

Üdv! – Hunyadym HunyadymVita 2009. február 26., 20:34 (CET)

NIF

Ha megkérhetlek, akkor még a verseny lezárása előtt írd át múlt időbe a NIF-es cikket Régeszet c. szakaszát, ugyanis a polgári régészeti parkot már átadták. Köszi. Ja és válaszolva a verseny-vitádra, nem zárjuk le éjfél előtt. A Deák hídról írsz? Te sem tudtál matricát fotózni? Amúgy ugye Linathrash értékli a magyar hónapot? – Madura Máté Email vitasarok 2009. február 28., 14:51 (CET)

Én is csak kérdem és nem célzásnak vettem. Én nem akartam róla írni, csak kérdeztem. Amúgy sincs most időm mert vendégeink vannak. – Madura Máté Email vitasarok 2009. február 28., 17:08 (CET)

JanuárMárcius