Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Tűzököl

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 8 évvel ezelőtt a(z) Hiányos leírólap témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Tűzököl!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Vépi vita 2016. április 16., 15:50 (CEST)Válasz

Hiányos leírólap[szerkesztés]

Az általad felküldött kép (Kovács gábor.jpeg) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Köszönjük.
A képfeltöltéseidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

Regasterios vita 2016. április 16., 18:55 (CEST)Válasz

Köszönöm a pótlást. Amennyiben nem te készítetted a fotót, szükség volna a szerző írásbeli engedélyére is, a szóbeli jóváhagyás sajnos nem elég. Ennek a következő a módja: Nagy Erzsébetnek a permissions-hu@wikimedia.org címre kellene elküldeni az engedélyt, az alábbihoz hasonló tartalmú szöveggel:

Kijelentem, hogy én vagyok az alábbi képek szerzői jogának tulajdonosa:

Hozzájárulok, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0” szabad licenc alatt kerüljenek közzétételre.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

  • Nagy Erzsébet

Elfogadom, hogy biztosítom a jogot a kép terjesztésére, kereskedelmi vagy nemkereskedelmi célból történő felhasználására, vagy igény szerinti módosítására, amennyiben betartják ezen licenc és a törvények szabta feltételeket.

Tisztában vagyok azzal, hogy továbbra is én maradok a szerzői jog tulajdonosa, és fenntartom a jogot, hogy a licenc feltételeinek megfelelően nekem tulajdonítsák azt. A mások által végzett módosítások ugyanakkor nem lesznek nekem tulajdonítva.

Tisztában vagyok azzal, hogy a szabad licenc kizárólag a szerzői jogra vonatkozik, és fenntartom a lehetőséget, hogy jogi úton nyerjek elégtételt azok ellen, akik becsületsértő módon vagy a személyiségi jogokat megsértve használják a művet.

Elfogadom, hogy nem vonhatom vissza ezt a beleegyezést, és a művet nem biztos, hogy a Wikimédia-projektek örökké megtartják.

A szerzői jog tulajdonosának neve (aláírás), dátum

Miután ez megtörtént, a kép alá kihelyezünk egy OTRS-sablont, amely igazolja, hogy a szerző hozzájárult a fotó közléséhez a Wikipédián. Üdvözlettel, – Regasterios vita 2016. április 16., 20:08 (CEST)Válasz

A fenti írásbeli engedély nélkül a képet sajnos törölnünk kell, ezért volna szükség rá. – Regasterios vita 2016. április 16., 21:42 (CEST)Válasz

Köszönöm, így rendben van, a kép alá kihelyeztem a sablont. További jó szerkesztést! – Regasterios vita 2016. április 16., 22:05 (CEST)Válasz

Szia! A képet áttöltöttem egy másik tárhelyre, az úgynevezett Commonsba File:Kovács Gábor (író).jpg néven. A Kovács Gábor (író) szócikkben természetesen továbbra is látható a fotó, kicseréltem a linket. – Regasterios vita 2016. április 17., 22:27 (CEST)Válasz