Szerkesztővita:Oszoli Annamari/munka

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szajci 15 évvel ezelőtt a(z) ajánlom figyelmedbe témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Oszoli Annamari!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Bennófogadó 2009. április 15., 16:02 (CEST)Válasz


If you don't speak Hungarian, please click here.

Szerkesztővita: Oszoli Annamari

Kedves mindenki!

Új vagyok itt, és nem tudom, hogyan kell egy szöveget feltenni az oldalra. Sürgősen kellene egy kis segitség, ma meg kell lennie. Kérek valakit, aki tudna segiteni. Kevés az időm, igy nem tudok végigböngészni most minden lépést a lapon. Köszönöm: Annamari

Bála és a bélai kastély[szerkesztés]

Ha a szerkesztőlapodon lévő szöveget akartad elhelyezni valahol, nézd meg, kérlek, a már létező Béla (Szlovákia) cikkünket, és inkább azt bővítsd (a lap tetején lévő szerkesztés fülre kattintva lehet módosítani egy lap tartalmát). Bennófogadó 2009. április 15., 16:05 (CEST)Válasz


Szia Bennó

Igen, ezt a szöveget helyeztem el a szerkesztői lapomon, csak em tudom, jól-e. Eléggé átláthatatlan még ez a rendszer nekem, szóval ebből az én meglévő bélai szövegemből kéne valami érdemlegeset csinálni, saját fotóim is vannak a bélai kastélyól, ha ezekből is be tudnánk rakni, kiegészítésképp, jó lenne, és ha összeállna egy jó kis cikk, nekem azelég is lenne.

ajánlom figyelmedbe[szerkesztés]

Szia! ajánlom figyelmedbe a következő lapokat:

üdv Szajci reci 2009. április 15., 17:06 (CEST)Válasz