Szerkesztővita:Ordas72

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ordas72 15 évvel ezelőtt
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Ordas72!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 25., 20:28 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

Szia! Még egyszer üdv soraink között. Szerintem kezdetben jól lesz melletted egy mentor, a fenti üdvszövegben megtalálhatod, hogy hogyan tudsz magam mellé segítőt találni az első komolyabb lépésekre. :-) Üdv, Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 25., 20:42 (CEST)Válasz


OK, kösz. Ha valami nem stimmel szóljatok. Lehet, hogy kicsit mohó voltam, hogy rögtön írtam valamit. Szerettem volna, ha tudok valamelyik mentorral mentés elött szót váltani, a békesség kedéért. Majd úgyis írtok vitába, ha valami nem OK. De mára ennyi. 2008. július 25., 22:21 (CEST)

szia, itt vagyok, miben segíthetek? Nikita  2008. július 26., 22:59 (CEST)Válasz

Csináltam egy cikket: Farkasdi_Zoltán. Látom, hogy életrajzban is utazol. Szerinted OK? (gondoltam rendbeteszem az ügyet, mert rosszul szerepelt a listán. persze kicsit elfogult vagyok, mert a nagyapám ..., de úgy olvastam, hogy ennyi még belefér) Ordas72 vita 2008. augusztus 2., 18:13 (CEST)Válasz

szia, megnéztem, rendben van, beraktam a kategóriáját még. Nikita  2008. augusztus 2., 22:23 (CEST)Válasz

Köszi :) Ordas72 vita 2008. augusztus 10., 02:13 (CEST)Válasz