Szerkesztővita:Jpavlovic

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 8 évvel ezelőtt a(z) Engedély képekhez témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Jpavlovic!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: misibacsi*üzenet 2015. január 24., 07:37 (CET)Válasz

Computerworld Hungary[szerkesztés]

Szia!

Át kellene fogalmaznod a cikket, hogy ne legyen reklámkiadvány. misibacsi*üzenet 2015. január 24., 07:37 (CET)Válasz

Jó pár kulcsszót ki kellene hagyni, vagy mással helyettesíteni, legnagyobb baj a jelzőkkel és a megfogalmazással van:

  • piacképes, naprakész
  • Ügyfeleink - Itt a kiadványról szóló WP szócikkről van szó, és a Wikipédiának nincsenek ilyen értelemben "ügyfelei".
  • korszerű ... információk
  • nagyszabású rendezvényeink
  • megismerhetik és megvitathatják az infokommunikáció aktualitásait, trendjeit, neves előadók gondolatait. - Ez rizsa, nem ide való.
  • jövőbelátó vezető
  • minden igényt kielégítő tájékoztatás
  • a nemzetközi és a magyarországi trendekről, interjúkon keresztül ismerjék meg a szakértők véleményét, gondolatait egyes témákról, és naprakész információkat kapjanak a vállalati informatikával kapcsolatos újdonságokról és fejlesztésekről. Nem csak a nagyvállalatok, de a KKV-k számára is igyekszik minőségi és érdekes tartalmat kínálni a számítástechnika világáról. - Kevés konkrétum, sok szöveg.
  • sok érdeklődőt vonzó rendezvény

Itt a kiindulópont az kell legyen, hogy a szócikknek nem az olvasókhoz kell szólnia közvetlenül, nem kell megszólítania, hanem tényszerű adatok, nevek, számok szerepeljenek a mondatokban.

A jelzőkkel nagyon csínján kell bánni. Ne az legyen egy mondatban, hogy "nagyszabású", hanem legyen valami konkrétum: 500 látogató vett részt rajta, a rendezvény alapterülete 5000 m² volt, 100 üveg pezsgő fogyott el, 3 napig tartott, 8 helyszínen, 50 előadás hangzott el, stb.

Tehát próbáld meg műszaki szemmel és ne marketinges szemmel nézni a témát.

Hozzászólásaidat mindig írd alá a 4 hullámvonallal! (ha van ceruza ikon, az beszúrja)

misibacsi*üzenet 2015. január 27., 17:23 (CET)Válasz

Computerworld Hungary[szerkesztés]

Üdv! Értesítelek, hogy az általad létrehozott Computerworld Hungary szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Computerworld Hungary oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon lehet. Köszönöm a figyelmedet. Piraeus vita 2015. december 21., 00:10 (CET)Válasz

Engedély képekhez[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Cwlogo.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt az {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képfeltöltéseid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérés oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Ne felejtsd el feljegyezni az engedélykérést a folyamatban lévő engedélykérések oldalra. Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, Regasterios vita 2016. április 24., 00:42 (CEST)Válasz