Szerkesztővita:Jacknick12

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Stewe 14 évvel ezelőtt a(z) Nevezetesség témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Jacknick12!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Szajci reci 2009. május 25., 09:20 (CEST)Válasz


If you don't speak Hungarian, please click here.

A cikkel gondok[szerkesztés]

Szia! a cikked vitalapján olvasd el amit Stewe írt. A cikk lehet, hogy törlésre kerül, ha sérül a nevezetesség írányelve. A cikk vitalapján tárgyald meg ezt. Írj forrást a cikkhez és formázd is meg.

Szajci reci 2009. május 25., 09:22 (CEST)Válasz


Szia Szajci! Köszi! Stewe:

Kedves Stewe! Olvastam a nevezetességgel kapcsolatos hozzászólásaidat. Tulajdonképpen elhiszem, hogy magyarországon nem kimondottan ismert ember Dave, de ha kicsit is utánna érdeklősdnétek táncos berkekben, akkor bizonyára igen ismert a neve, nembeszélve arról, hogy jelenleg new york-ban elég sok újságcikk jelenik meg róla, munkájával kapcsolatban. Több helyi rádióban is megfordul interjúalanyként, mivel igen híres (többek között világhírű) emberkékkel dolgozik együtt. Főleg lemezét készítve... Úgy gondolom, hogy akik rajongnak Dave-ért igenis jár nekik, hogy bővebb információt kaphassanak nevezetességükről. Amellett, hogy ez magyarországnak egy büszkepont lehetne, az, hogy otthon nem olyan ismert nem jelenti azt, h nincs itt a helye. A szövegformázást még át kell rágnom, mert nem csináltam még ilyet, ezért nem tudtam rögtön formázni. A reklám értékű dolgokba nyúljatok bele, viszont nem gondolom, hogy a lemez címe reklám lenne. Az reklám része a megjelenés után majd megmarad a marketingnek. a Forrásokat mihelyt bővítem a lapot folyamatosan teszem hozzá.

Köszönöm megértésetek

Üdv.

Jack

A wikikettnek megfelelően az a szokás, hogy ha egy vitalapra valamilyen üzenetet írunk, akkor azt mindig alá is írjuk. (A cikkeket persze nem!) A laptörténetből ugyan minden egyes szóról ki lehetne deríteni (hosszadalmasan és fáradságosan), hogy ki írta, de ez így udvariasabb, sokkal áttekinthetőbb és gyorsabb. Segít minden résztvevőnek követni a hozzászólásokat és a dialógus megértését, ezért a Wikipédia-kommunikáció fontos része. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Szajci (vitalap | szerkesztései) 2009. május 25., 21:22

Nevezetesség[szerkesztés]

Csak hogy ne érts félre, nem állítottam hogy nem nevezetes. Ha így lett volna, megcsinálom a törlésre jelölést és emberi számítás szerint azóta véget is ért volna. Azért írtam, hogy sérülni látszik, mert egyenlőre csak nagyon szűk szakmai körben ismeretes a tevékenysége. A Wikipédiának pedig nem célja az ismertség megteremtése - nagyon sok próbálkozás ellenére nem is alkalmas rá - csak a fellelhető ismeretek tárolása, és rendszerezett hozzáférhetővé tétele. Lehet, hogy kemény és eredményes tevékenységet folytat, de egyenlőre nem érzem fontosnak a szócikk létét. Magánvéleményem - mely szerint messze nem ez a legkérdésesebb szócikk - miatt nem indítottam el a törlést. Stewe Feedback 2009. június 19., 17:50 (CEST)Válasz