Szerkesztővita:Ehiezl

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Godson 17 évvel ezelőtt a(z) Törlés témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Ehiezl!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Loldi 2007. március 4., 21:00 (CET)Válasz

Törlés[szerkesztés]

Szia! Nem érdemes a törléssablont levenni az Érzelmi szegénység szócikkről, elsősorban azért, mert ha egyszer rákerült, akkor a szavazást csak adminisztrátor zárhatja le. Persze lezárhatja úgy is, hogy "a szavazás okamúlt, mert a szócikk a kiírás óta jelentősen megváltozott". És a szócikk a törlésre jelölés óta szépen halad azért a jelentős megváltozás felé:) És van még legalább három napja a további változásra; valamint eddig egy árva "törlendő" hangzott el, ami azért normál üzletmenet esetén nem szokott elegendőnek mutatkozni...--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 5., 11:41 (CET)Válasz