Szerkesztővita:84.2.122.41

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Vakondka 9 évvel ezelőtt a(z) Tom és Jerry vidám kalandjai témában

Muppet Show[szerkesztés]

Üdv! Az általad beírt szöveg (Muppet Show szócikk) a http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/egyszer-volt-muppet-show címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Xiaolong Üzenő 2015. február 24., 15:11 (CET)Válasz

Tom és Jerry vidám kalandjai[szerkesztés]

Szia 84.2.122.41! Miért farkast írtál be? Az igaz, hogy eredeti címbe wolf van, az farkast jelent, de magyarul akkor is róka úgy mondták be, és magyar címhez szerintem azt kell beírni, amit magyarul mondanak be. Az eredeti cím meg a magyar cím van nem pontosan egyezik meg. --Vakondka vita 2015. március 1., 10:09 (CET)Válasz