Comforce Zrt.

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Cloudagents Zrt. (korábban: COMFORCE Kommunikációs Szolgáltató és Tanácsadó Zrt.)
JelmondatFelhő alapú, anyanyelvi ügyfélkapcsolati szolgáltatásokat nyújtunk a világ minden pontján.
Alapítva2008. március 1.
SzékhelyBudapest - Lurdy Ház
VezetőkSzmolinka Zsolt vezérigazgató
IparágContact center, call center szolgáltatás
FormaZártkörű részvénytársaság
Szolgáltatásoktelefonos ügyfélszolgálatok, telemarketing, telesales, piackutatás
Nyelveknemzetközi

Víziónk, hogy „A személyre szabott tájékoztatás kényelmesen elérhetővé válik az emberiség nagy része számára.”
Magyar cégjegyzékszám11-10-001667
A Cloudagents Zrt. (korábban: COMFORCE Kommunikációs Szolgáltató és Tanácsadó Zrt.) weboldala
SablonWikidataSegítség

A Cloudagents Zrt. budapesti központú, új generációs, cloud computing (felhő alapú) technológiát alkalmazó, nemzetközi piacon is aktív Contact Center szolgáltatást nyújtó vállalat.

Cégtörténet[szerkesztés]

  • A céget 2008-ban alapította Papp László Dávid azzal a céllal, hogy az új technológiák felhasználásával egy versenyképes, ügyfél és munkavállaló központú vállalatot hozzon létre Magyarországon. Fontos szempont volt az is, hogy távmenedzsment munkahelyteremtő adottságai mellett elősegíti a környezetszennyezés csökkentését is.
  • A Magyarországon egyedi üzleti modellnek és az elmúlt évek sikereinek köszönhetően 2010 májusában a Jeremie Program nyertes Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. jelentős tőkebefektetéssel támogatta a céget, mely további lehetőségeket biztosított a nemzetközi terjeszkedéséhez.
  • 2010 és 2011-ben, a Comforce elnyerte a GfK Hungária Piackutató Intézet Minősített Call Center Díját.
  • 2012-ben a Comforce elnyerte első külföldi megbízását Németországból angol és német nyelveken, melyet azóta számos új ügyfél követett, és ezzel megkezdte nemzetközi terjeszkedését.
  • 2012-ben megkezdte működését a Comforce amerikai leányvállalat Cloudagents néven, és megnyitotta első külföldi irodáját.
  • 2012-ben a Comforce az állami Magyar Innovációs Nagydíj keretein belül elismerést kapott jelentős innovációjáért.
  • 2013-ban a Comforce megvásárolta a JobGroup call center tevékenységet végző vállalatának, a Tele-Scope-ot, ezzel tovább növelve partnerei létszámát és piaci jelenlétét.
  • 2014-ben shortlist helyezés a CEE Outsourcing And Shared Services Awards versenyen.
  • 2015-ben győztes a Red Herring Top 100 Europe versenyen.

A vállalatról[szerkesztés]

A vállalat felhő alapú rendszerei és szabadalmaztatás alatt álló eljárásai lehetővé teszik a munkaerő távoli foglalkoztatását, amely telephelyek mellett otthonról dolgozó ügyintézőket is magában foglal. Az ún. home office modell egyik legnagyobb előnye, hogy forradalmasítja a virtuális munkát és a megbízó számára könnyedén igazítja az erőforrásokat az igényekhez.

A Cloudagents többnyelvű szolgáltatásokat nyújt több mint 12 000 ügyintézővel világszerte. A szolgáltatások több, mint 154 anyanyelvi szinten beszélt nyelven és dialektusban állnak rendelkezésre.

Elismerések[szerkesztés]

Tagságok[szerkesztés]

Társadalmi szerepvállalás[szerkesztés]

A Cloudagents Zrt. egyik legfontosabb célja a távmunkás működési modell elfogadottságának minél nagyobb arányú növelése a hazai és nemzetközi piacon is. Jelenlegi több mint 7000 fős ügyintézői állományának jelentős része is „virtuális munkás”, azaz távolról foglalkoztatott.

Ezen modell legnagyobb előnyei nem csak gazdaságiak, hanem a geográfiai kötöttségektől független munkavállalási lehetőség erősíti a családok egységét. Az utazási költségek hiánya jelentősen csökkenti a családok kiadásait, és egyben a környezetszennyezést is.

Források[szerkesztés]