Bang Bang Bang

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Selena Gomez & the Scene
Bang Bang Bang
Promóciós kislemez a When the Sun Goes Down albumról
Megjelent2011. június 7.
FormátumDigitális letöltés
Felvételek2011
StílusElektropop, dance-pop
Hossz3:15
KiadóHollywood Records
SzerzőSelena Gomez, Toby Gad, Meleni Smith, Priscilla Hamilton
ProducerToby Gad
SablonWikidataSegítség

A Bang Bang Bang egy promóciós kislemez a Selena Gomez & the Scene amerikai együttestől. A szám a When the Sun Goes Down albumon kapott helyet. Selena Gomez, Toby Gad, Meleni Smith és Priscilla Hamilton írta a dalt.[1] 2011. június 7-én jelent meg, digitális letöltés formájában.[2][3] Ezt követte a Dices (Who Says spanyol változata 14-én és a Love You Like a Love Song 21-én. A szerzemény a Hit the Lights és We Own the Night mellett esélyes rá, hogy az album harmadik kislemeze legyen.

Témája[szerkesztés]

Kezdetben olyan hírek kerültek elő a dallal kapcsolatban, hogy Nick Jonasról és Justin Bieberről szól. Később Selena egy YouTube csatornájára feltöltött videójában megcáfolta ezt.

Háttér[szerkesztés]

A Hollywood Records hivatalos Facebook oldalára került fel egy előzetes először.[4] 2011. május 28-án Selena Twitter fiókján bemutatta a dal borítóját, majd egy részletet a számból.[5]

Az amerikai iTunes-on június 7-től lett megvásárolható.

Fordítás[szerkesztés]

Ez a szócikk részben vagy egészben a Bang Bang Bang (Selena Gomez & the Scene song) című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Jegyzetek[szerkesztés]