A Soul Eater fejezeteinek listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Soul Eater egy japán mangasorozat, melynek írója és rajzolója Ókubo Acusi.[1] A történet a Halálisten Fegyvermester Akadémián játszódik, a cselekmény három, egy fegyvermesterből és legalább egy emberi fegyverből álló csapat köré összpontosul. A csapatok célja, hogy a fegyvert „halálkaszává” fejlesszék fel, s így az Akadémia fejének, Halálisten mesternek fegyverévé változtassák. A folyamat során a fegyver lelkének 99 gonosz emberi lelket és egy boszorkány lelkét kell elfogyasztania pontosan ebben a sorrendben, különben az egész műveletet elölről kell kezdeni.[2]

A mangát Square Enix publikálta, először három különálló one-shotban 2003. június 24. és november 26. között. Az első one-shot a Gangan Powered 2003-as nyári különszámában,[3] a második ugyanezen magazin 2003-as őszi különszámában,[4] a harmadik pedig a Gangan Wing számáiban jelent meg. A manga rendszeres publikálása 2004. május 12-én kezdődött a Square Enix Monthly Sónen Gangan mangamagazinjában. Az első tankóbon kötetet szintén a Square Enix jelentette meg a Gangan Comics kiadásában, Japánban 2004. június 22. és 2012. december 22. között 23 kötet került piacra.[5] Észak-Amerikában a Yen Press vásárolta meg a kiadási jogokat és a Yen Plus mangamagazinban kezdte publikálni 2008. július 29-én.[6] Az első kötet 2009. október 27-én jelent meg. A mangából 51 részes anime adaptáció is készült a Bones és az Aniplex készítésében, melyet a TV Tokyo sugárzott 2008. április 7. és 2009. március 30. között.[7][8]

Kötetek[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kötet Cím Megjelenési dátum
Magyar Japán Japán Magyar
1 - - 2004. június 22.[9] -
Fejezetek
Szereplő(k) a borítón

A Halálisten mester által alapított akadémián ifjú fegyvermestereket képeznek ki. Az ő céljuk, hogy 99 démontojássá változott léleknek és egy boszorkány lelkének a partnerükkel való megetetése után Halálkaszát csináljanak, amely Halálisten mester fegyvere lesz. A prológusban a történet három főszereplő csapatát ismerhetjük meg: Maka Albarnt (akinek az apja a jelenlegi Halálkasza) és partnerét, Soult; az egoista Black Start és a kedves Cubakit; valamint Kidet, Halálisten mester fiát, aki a szimmetria megszállottja, ezért van két fegyvere is, a Thompson ikrek személyében. Black Star és Maka nem túl eredményesek, ezért Halálisten mester különórára küldi őket, a zombivá változott Sid tanár úr ellen...

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-1223-8

2 - - 2004. november 22.[10] -
Fejezetek
 • 002. Extra leckék (2. rész) (補習授業(後編)Hosú dzsugjó (kóhen)"Hepburn-átírássalHoshū jugyō (kōhen)?)
 • 003. Az „új diák” és „lélekérzékelés” ("新入生"と"魂観察"„Sinnjúszei” to „tamasii kanszacu”Hepburn-átírással„Shinnyūsei” to „tamashii kansatsu”?)
 • 004. Démonkard (1. rész)" (魔剣(前編)Maken (zenpen)?)
 • 005. Démonkard (2. rész)" (魔剣(後編)Maken (kóhen)Hepburn-átírássalMaken (kōhen)?)
Szereplő(k) a borítón

Makának, Soulnak, Black Starnak, és Cubakinak Sid tanár úr után Stein professzorral kell szembeszállnia, aki egykoron Spirit partnere volt, és az Akadémia valaha volt legerősebb fegyvermestere. Szerencsére a diákok sikeresen veszik a próbatételt, és megmenekülnek a bukástól. Nem sokkal később csatlakozik hozzájuk Kid is, akit azonban eleinte nem fogadnak szívélyesen. Ami azonban sokkal aggasztóbb, hogy Maka és Soul egy firenzei útja során egy tiszta emberi lelkeket fogyasztó démonkarddal, Ragnarokkal, és mesterével, Cronával kerülnek szembe. Kettejük mögött pedig egy erős boszorkány, Medúza áll. A veszély legyőzése érdekében Stein és Spirit is akcióba lépnek, s bár sikerrel járnak, Soul súlyosan megsérül.

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-1322-8

3 - - 2005. április 22.[11] -
Fejezetek
Szereplő(k) a borítón

Miközben Soul furcsa tüneteket produkál, melyek Makával való kapcsolatát is beárnyékolják, Black Star, büntetésből, amiért nem szerzett még egyetlen lelket sem, a könyvtárat kell, hogy kitakarítsa. Ám ő és Kid találnak egy könyvet Excaliburról, a legendás kardról, melyet azon nyomban nekilátnak megkeresni. Az azonban nem olyan, mint várták... Cubaki viszont éppen ekkor tökéli el, hogy leszámol bátyjával, aki démonistenné készül válni egy távoli faluban. Black Star és ő egy hihetetlen kalandba keverednek, miközben szembe kell nézniük a falusiak haragjával is. Mindeközben Medúza tovább folytatja kísérleteit a fekete vérrel, és ehhez nem rest saját rendtársait is felhasználni.

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-1413-3

4 - - 2005. augusztus 22.[12] -
Fejezetek
 • 010. A kísérlet (1. rész) (実験(前編)Dzsikken (zenpen)Hepburn-átírássalJikken (zenpen)?)
 • 011. A kísérlet (2. rész) (実験(後編)Dzsikken (kóhen)Hepburn-átírássalJikken (kōhen)?)
 • 012. A szuper írásbeli vizsga (超筆記試験Csó-hikkisikenHepburn-átírássalChō-hikkishiken?)
 • 013. Fekete sárkány (1. rész) (黒龍(前編)Kokurjú (zenpen)Hepburn-átírássalKokuryū (zenpen)?)
 • 014. Fekete sárkány (2. rész) (黒龍(後編)Kokurjú (kóhen)Hepburn-átírássalKokuryū (kōhen)?)
Szereplő(k) a borítón

Medúza nekilát, hogy kísérletezzen a fekete vérrel, és ehhez kiszabadítja a több évszázada a boszorkányok börtönében sínylődő Free-t, a démonszemű férfit. Neki a legjellemzőbb ismérve, hogy képes vérfarkassá változni, és emellett halhatatlan is. Soul és Maka a vele való összecsapás során nem is sejtik, hogy megfigyelik őket. Később a diákok egy komoly vizsgára készülnek. Maka keményen tanul, Soul puskákat gyárt, Black Star a válaszokat akarja megszerezni, Kid pedig magabiztosan nem csinál semmit. A vizsga napja aztán mindegyikük számára sok meglepetéssel jár... Kid és a Thompson-nővérek ezután egy tengerparti településre utaznak, majd vízre szállnak, hogy megkeressék a rettegett Nidhogg nevű kísértethajót. A hajó tele van emberi lelkekkel, felbukkan Crona és Ragnarok is, és Kid is megtud egyet s mást, melyek létfontosságúak lehetnek a jövőbeli harcukat tekintve...

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-1505-5

5 - - 2005. december 22.[13] -
Fejezetek
 • 015. Az alapítási évforduló (創立記念前夜祭Szóricu kinen zenjaszaiHepburn-átírássalSōritsu kinen zenyasai?)
 • 016. Harc életre-halálra az évforduló ünnepén (1. rész) (前夜祭の死闘(その1)Zenjaszai no sitó (szono icsi)Hepburn-átírássalZenyasai no shitō (sono ichi)?)
 • 017. Harc életre-halálra az évforduló ünnepén (2. rész) (前夜祭の死闘(その2)Zenjaszai no sitó (szono ni)Hepburn-átírássalZenyasai no shitō (sono ni)?)
 • 018. Harc életre-halálra az évforduló ünnepén (3. rész) (前夜祭の死闘(その3)Zenjaszai no sitó (szono szan)Hepburn-átírássalZenyasai no shitō (sono san)?)
Szereplő(k) a borítón

Karácsony este egy fergeteges partit rendeznek az Akadémián, ahol maga Halálisten mester is megjelenik. Nem sejtik azonban, hogy ugyanezt az időpontot választotta ki Medúza, hogy csatlósai segítségével felélessze Asurát, az Akadémia alatt rejtőző démonistent. Mindössze Maka, Black Star, Kid, és fegyvereik: Soul, Cubaki, és a Thompson-ikrek vehetik fel a harcot a gonosszal, ám szerencsére segítségükre siet Stein professzor is. A Soul-ban rejtőző fekete vér azonban megkezdi negatív tevékenységét...

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-1584-0

6 - - 2006. április 22.[14] -
Fejezetek
 • 019. Harc életre-halálra az évforduló ünnepén (4. rész) (前夜祭の死闘(その4)Zenjaszai no sitó (szono jon)Hepburn-átírássalZenyasai no shitō (sono yon)?)
 • 020. Harc életre-halálra az évforduló ünnepén (5. rész) (前夜祭の死闘(その5)Zenjaszai no sitó (szono go)Hepburn-átírássalZenyasai no shitō (sono go)?)
 • 021. Harc életre-halálra az évforduló ünnepén (6. rész) (前夜祭の死闘(その6)Zenjaszai no sitó (szono roku)Hepburn-átírássalZenyasai no shitō (sono roku)?)
 • 022. Harc életre-halálra az évforduló ünnepén (7. rész) (前夜祭の死闘(その7)Zenjaszai no sitó (szono nana)Hepburn-átírássalZenyasai no shitō (sono nana)?)
Szereplő(k) a borítón

Makán és Soul-on elhatalmasodik a fekete vér, és csak Maka hatalmas erején múlik, hogy mind ők ketten, mind Crona kiszabadul a gonosz erő hatása alól. Eközben Stein és Spirit tovább küzdenek Medúza ellen, míg Kid és Black Star a démonisten börtönénél próbálják megakadályozni a megakadályozhatatlant... Vajon mit tesz most Halálisten ebben a helyzetben?

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-1671-7

7 - - 2006. szeptember 22.[15] -
Fejezetek
 • 023. Mindennapi élet (日常NicsidzsóHepburn-átírássalNichijō?)
 • 024. Kísérletező iskola (1. rész) (体験入閣(前編)Taiken njúkaku (zenpen)Hepburn-átírássalTaiken nyūkaku (zenpen)?)
 • 025. Kísérletező iskola (2. rész) (体験入閣(中篇)Taiken njúkaku (csúhen)Hepburn-átírássalTaiken nyūkaku (chūhen)?)
 • 026. Kísérletező iskola (3. rész) (体験入閣(後編)Taiken njúkaku (kóhen)Hepburn-átírássalTaiken nyūkaku (kōhen)?)
 • 027. A testőr (1. rész) (用心棒(前編)Jódzsinbó (zenpen)Hepburn-átírássalYōjinbō (zenpen)?)
Szereplő(k) a borítón

Most, hogy Asura, a démonisten kiszabadult, Halálisten mester összegyűjti a világ halálkaszáit, hogy a segítségükkel felkészüljön a közelgő veszedelemre. Kiengedik Cronát is, aki megkezdheti próbaidejét az Akadémián. Kezdésnek Makáékat kell elkísérnie egy könnyűnek látszó küldetésre, Csehországba, ahol egy gólem láthatólag minden ok nélkül elszabadult. Az őrület hatása alá kerülő Stein professzor gyanút fog, és nyomozni kezd - ebből kiderül, hogy egy ősrégi szervezet, az Arachnophobia tér vissza Medúza nővérének, Arachnénak a vezetésével, és úgy tűnik, valamilyen ördögi találmányt építenek.

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-1774-5

8 - - 2007. január 22.[16] -
Fejezetek
 • 028. A testőr (2. rész) (用心棒(後編)Jódzsinbó (kóhen)Hepburn-átírássalYōjinbō (kōhen)?)
 • 029. Kígyó (Hebi?)
 • 030. Sürgős összejövetel (1. rész)" (再会特急(前編)Szaikai tokkjú (zenpen)Hepburn-átírássalSaikai tokkyū (zenpen)?)
 • 031. Sürgős összejövetel (2. rész)" (再会特急(後編)Szaikai tokkjú (kóhen)Hepburn-átírássalSaikai tokkyū (kōhen)?)
Szereplő(k) a borítón

Black Star összecsap Mifunéval, és bár veszít, a szamuráj nagylelkűen elengedi, és segít neki Maka bénultságának leküzdésében, valamint tippet ad neki az erősödéshez. Mindeközben Medúza is reinkarnálódik, egy kígyó képében, mely aztán megszállja egy kislány testét, s így már emberi alakban szövögetheti új terveit. Miközben Stein professzor az Arachnophobiával való összecsapásra készíti fel tanítványait, a csoportos lélekrezonancia oktatásával, Sid tanár úr Halálisten mester kérésére az Akadémia széfjébe helyezi a nemrég megszerzett démoni találmányt. Szóba kerül ennek kapcsán Eibon, a démoni feltaláló; egy elszabadult vonat, és Kid döbbenetes felismerése, mely egészen más aspektusba helyezi a dolgokat...

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-1922-0

9 - - 2007. május 22.[17] -
Fejezetek
 • 032. A szoba sarka (部屋の隅Heja no szumiHepburn-átírássalHeya no sumi?)
 • Speciális fejezet A Szent Kard legendája (聖剣伝説Szeiken denszecuHepburn-átírássalSeiken densetsu?)
 • 033. Egy rivalizálással teli osztály (対抗授業Taikó dzsúgjóHepburn-átírássalTaikō jūgyō?)
 • 034. 'Brew' Tempest (1. rész)" ("BREW"波乱(その1)"BREW" Haran (szono icsi)Hepburn-átírással"BREW" Haran (sono ichi)?)
 • 035. 'Brew' Tempest (2. rész)" ("BREW"波乱(その2)"BREW" Haran (szono ni)Hepburn-átírással"BREW" Haran (sono ni)?)
Szereplő(k) a borítón

Miközben Kid Eibon után nyomoz, Cronát megkörnyékezi a visszatért Medúza, és arra kéri, hogy kémkedjen neki. Egy tollba rejtőzött kígyó-szellemet itat meg Marie-val, amely azonban más célt is szolgál: felerősíti Stein őrületét. Mindeközben az Akadémia tudomást szerez Eibon legördögibb találmányáról, a szelencéről, mely egy rég elhagyott szigeten rejtőzik. Ám az Arachnophobia sem rest akcióba lépni és megvívni érte a küzdelmet...

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-2015-8

10 - - 2007. október 22.[18] -
Fejezetek
 • 036. 'Brew' Tempest (3. rész) ("BREW" 波乱(その3)"BREW" Haran (szono szan)Hepburn-átírással"BREW" Haran (sono san)?)
 • 037. 'Brew' Tempest (4. rész) ("BREW" 波乱(その4)"BREW" Haran (szono jon)Hepburn-átírással"BREW" Haran (sono yon)?)
 • 038. Belső vizsgálat (1. rész) (内部調査(前編)Naibu csósza (zenpen)Hepburn-átírássalNaibu chōsa (zenpen)?)
 • 039. Belső vizsgálat (2. rész) (内部調査(後編)Naibu csósza (kóhen)Hepburn-átírássalNaibu chōsa (kōhen)?)
Szereplő(k) a borítón

Bár az Akadémiának nem sikerül megkaparintania a szelencét, az Arachnophobia is úgy hiszi, hogy megsemmisült. Egyikük sem tudja, hogy valójában Medúzához került, akinek szintén megvan a maga terve. Közben az Akadémián belső vizsgálat indul, mert úgy hiszik, kém épült be közéjük. A vizsgálatot vezető Bunyós Joe-t azonban meggyilkolják, és Stein lesz az első számú gyanúsított. Társai azonban szabadon engedik őt, hogy kerítse elő a valódi tettest.

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-2132-2

11 - - 2008. március 22.[19] -
Fejezetek
Szereplő(k) a borítón

Maka, Soul, és Kidék egy különleges feladatra indulnak. A helyszín Oroszország, ahol egy elhagyatott üzemben a Bolygó Hollandi, és egy titokzatos bohóc uralják a falak közti világot, és terjesztik az őrületet. Maka és Soul komoly próbatétel elé kerülnek, de végül sikerül győztesen és megerősödve kikerülniük a harcból. Időközben az Akadémián egy titokzatos informátor leleplez három boszorkányt, akiknek a kiléte megdöbbent mindenkit.

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-2239-8

12 - - 2008. június 21.[20] -
Fejezetek
 • 045. Üzlet (取り引きTorihiki?)
 • 046. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (1. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その1)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono icsi)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono ichi)?)
 • 047. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (2. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その2)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono ni)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono ni)?)
 • 048. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (3. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その3)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono szan)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono san)?)
Szereplő(k) a borítón

Medúza előáll az Akadémia számára tartogatott alkujával: hajlandó segíteni nekik behatolni a Baba Jaga kastélyba, hogy végezhessenek az Arachnophobiával, és magával Arachnéval, s cserébe pusztán csak azt kéri, hogy szabad kezet kapjon az akció lebonyolításában. A válogatott diákokból álló csapat és Medúza beépített segítői közösen próbálják meg a rejtett bejáraton való bejutás után semlegesíteni az Arachnét védő csapdákat. Mindeközben Moszkitó a halandó-manipulációs szerkezet segítségével agymosásnak veti alá Jackie-t és Kimet...

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-2300-5

13 - - 2008. október 22.[21] -
Fejezetek
 • 049. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (4. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その4)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono jon)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono yon)?)
 • 050. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (5. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その5)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono go)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono go)?)
 • 051. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (6. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その6)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono roku)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono roku)?)
 • 052. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (7. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その7)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono nana)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono nana)?)
Szereplő(k) a borítón

Black Star visszatér Cubakival Japánból, és összecsap Mifunével. Végre sikerült elhatároznia, hogy a démon útja helyett a kard útját fogja járni, s így látványosan megerősödve jelenik meg - de kérdés, hogy ez elég lesz-e a szamuráj Végtelen Kardok Stílusával szemben. Ox és Harvar rálelnek az agymosott Kimre és Jackie-re, és megpróbálják őket kimenteni a gonosz markából. Mindeközben Kid és Free, a démonszemű férfi Moszkitóval csapnak össze, aki felveszi még korábbi formáit is...

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-2400-2

14 - - 2009. március 21.[22] -
Fejezetek
 • 053. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (8. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その8)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono hacsi)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono hachi)?)
 • 054. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (9. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その9)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono kjú)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono kyū)?)
 • 055. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (10. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その10)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono dzsú)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono jū)?)
 • 056. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (11. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その11)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono dzsúicsi)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono jūichi)?)
 • 057. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (12. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その12)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono dzsúni)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono jūni)?)
Szereplő(k) a borítón

Miközben Kid vérre menő küzdelmet folytat Moszkitóval, új képességekre tesz szert. Az ellenséggel azonban nem ő, hanem a hirtelen felbukkanó ál-Eibon végez, aki aztán Eibon könyvébe szippantja Kidet. Közben a csapatok elvégzik a küldetésüket, és megszüntetik az Arachné termét védő varázst. Maka, Soul, és Medúza azonban döbbenten látják, hogy a varázslónő halott - de csak látszólag. Mindeközben Black Star és Mifune összecsapása is a kegyetlen vég felé tart...

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-2509-2

15 - - 2009. szeptember 18.[23] -
Fejezetek
 • 058. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (13. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その13)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono dzsúszan)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono jūsan)?)
 • 059. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (14. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その14)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono dzsújon)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono jūyon)?)
 • 060. Küldetés: Foglald el a Baba Yaga kastélyt! (15. rész) (ババ・ヤガーの城攻略作戦(その15)Baba Jagá no siro kórjaku szakuszen (szono dzsúgo)Hepburn-átírássalBaba Yagā no shiro kōryaku sakusen (sono jūgo)?)
 • 061. Összegzés és új kezdetek (とりあえずまとめ、 と始まり。Toriaezu matome, to hadzsimari.Hepburn-átírássalToriaezu matome, to hajimari.?)
 • 062. Beindítás (始動SidóHepburn-átírássalShidō?)
Szereplő(k) a borítón

A Baba Jaga kastélyért folyó küzdelem a végéhez közeledik. Maka és Soul állnak szemben a démonisten őrületét magába olvasztó Arachnéval, ám a végső összecsapáshoz Medúzának is lesz egy-két szava. Eközben Stein professzor és Marie megtalálják Bunyós Joe igazi gyilkosát, akinek kiléte még számukra is meglepő. Halálisten mester, hogy sikerrel vehesse fel a harcot a démonistennel szemben, összeállít a legjobb diákokból egy elit csapatot, a Spartoit. A csapat vezetője Maka és Soul lesznek, akik összegyűjtöttek 99 emberi lelket, és egy boszorkányét, Arachnéét...

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-2678-5

16 - - 2010. február 22.[24] -
Fejezetek
 • 063. Válj angyallá! (天使になるもんTensi ni narumonHepburn-átírássalTenshi ni narumon?)
 • 064. Készültség (心構えKokorogamae?)
 • 065. Fekete szárnyak vs. fehér szárnyak (黒羽 VS 白羽Kurohane VS sirohaneHepburn-átírássalKurohane VS shirohane?)
 • 066. A boszorkány kutatása (1. rész) (魔女の研究(前編)Majo no kenkjú (zenpen)Hepburn-átírássalMajo no kenkyū (zenpen)?)
 • 067. A boszorkány kutatása (2. rész) (魔女の研究(後編)Majo no kenkjú (kóhen)Hepburn-átírássalMajo no kenkyū (kōhen)?)
Szereplő(k) a borítón

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-2790-4

17 - - 2010. július 22.[25] -
Fejezetek
 • 068. Mélység, homály, sötétség (捺落、不浄、暗黒Naraku, fudzsó, ankokuHepburn-átírássalNaraku, fujō, ankoku?)
 • 069. Szerelmi háromszög (三角関係Szankaku kankeiHepburn-átírássalSankaku kankei?)
 • 070. Üzleti út (出張SuccsóHepburn-átírássalShutchō?)
 • 071. A nagyszerű öreg (旧支配者Kjú sihaisaHepburn-átírássalKyū shihaisha?)
 • 072. Megmentés (1. rész) (サルベージ(その1)Szarubédzsi (szono icsi)Hepburn-átírássalSarubēji (sono ichi)?)
Szereplő(k) a borítón

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-2930-4

18 - - 2010. november 22.[26] -
Fejezetek
 • 073. Megmentés (2. rész) (サルベージ(その2)Szarubédzsi (szono ni)Hepburn-átírássalSarubēji (sono ni)?)
 • 074. Megmentés (3. rész) (サルベージ(その3)Szarubédzsi (szono szan)Hepburn-átírássalSarubēji (sono san)?)
 • 075. Megmentés (4. rész) (サルベージ(その4)Szarubédzsi (szono jon)Hepburn-átírássalSarubēji (sono yon)?)
 • 076. Megmentés (5. rész) (サルベージ(その5)Szarubédzsi (szono go)Hepburn-átírássalSarubēji (sono go)?)
Szereplő(k) a borítón

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-3056-0

19 - - 2011. március 22.[27] -
Fejezetek
 • 077. Megmentés (6. rész) (サルベージ(その6)Szarubédzsi (szono roku)Hepburn-átírássalSarubēji (sono roku)?)
 • 078. Megmentés (7. rész) (サルベージ(その7)Szarubédzsi (szono nana)Hepburn-átírássalSarubēji (sono nana)?)
 • 079. Megmentés (8. rész) (サルベージ(その8)Szarubédzsi (szono hacsi)Hepburn-átírássalSarubēji (sono hachi)?)
 • 080. Megmentés (9. rész) (サルベージ(その9)Szarubédzsi (szono kjú)Hepburn-átírássalSarubēji (sono kyū)?)
 • 081. Megmentés (10. rész) (サルベージ(その10)Szarubédzsi (szono dzsú)Hepburn-átírássalSarubēji (sono jū)?)
Szereplő(k) a borítón

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-3163-5

20 - - 2011. szeptember 22.[28] -
Fejezetek
Szereplő(k) a borítón

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-3364-6

21 - - 2012. február 22.[29] -
Fejezetek
 • 088. Vadászat (RjóHepburn-átírássalRyō?)
 • 089. Itt van, ha felnézel (見上げれば奴がいるMiagereba jacu ga iruHepburn-átírássalMiagereba yatsu ga iru?)
 • 090. A Hold (CukiHepburn-átírássalTsuki?)
 • 091. Háború a Holdon (1. rész) (月面戦争(その1)Gecumen szenszó (szono icsi)Hepburn-átírássalGetsumen sensō (sono ichi)?)
 • 092. Háború a Holdon (2. rész) (月面戦争(その2)Gecumen szenszó (szono ni)Hepburn-átírássalGetsumen sensō (sono ni)?)
Szereplő(k) a borítón

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-3501-5

22 - - 2012. július 22.[30] -
Fejezetek
 • 093. Háború a Holdon (3. rész) (月面戦争(その3)Gecumen szenszó (szono szan)Hepburn-átírássalGetsumen sensō (sono san)?)
 • 094. Háború a Holdon (4. rész) (月面戦争(その4)Gecumen szenszó (szono jon)Hepburn-átírássalGetsumen sensō (sono yon)?)
 • 095. Háború a Holdon (5. rész) (月面戦争(その5)Gecumen szenszó (szono go)Hepburn-átírássalGetsumen sensō (sono go)?)
 • 096. Háború a Holdon (6. rész) (月面戦争(その6)Gecumen szenszó (szono roku)Hepburn-átírássalGetsumen sensō (sono roku)?)
 • 097. Háború a Holdon (7. rész) (月面戦争(その7)Gecumen szenszó (szono nana)Hepburn-átírássalGetsumen sensō (sono nana)?)
Szereplő(k) a borítón

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-3659-3

23 - - 2012. december 22.[31] -
Fejezetek
 • 098. Boszorkányper (魔女裁判Madzso szaibanHepburn-átírássalMajo saiban?)
 • 099. Értettem! (ヨーソロー!Jószoró!Hepburn-átírássalYōsorō!?)
 • 100. Irány a Hold (月へCuki eHepburn-átírássalTsuki e?)
 • 101. Háború a Holdon II. (1. rész) (第2次月面戦争(その1)Dai ni-dzsi Gecumen szenszó (szono icsi)Hepburn-átírássalDai ni-ji Getsumen sensō (sono ichi)?)
 • 102. Háború a Holdon II. (2. rész) (第2次月面戦争(その2)Dai ni-dzsi Gecumen szenszó (szono ni)Hepburn-átírássalDai ni-ji Getsumen sensō (sono ni)?)
Szereplő(k) a borítón

ISBN: Japán ISBN 978-4-7575-3812-2

24 - - 2013. június 22.[32] -
Fejezetek
 • 103. Háború a Holdon III. (3. rész) (第2次月面戦争(その3)Dai ni-dzsi Gecumen szenszó (szono szan)Hepburn-átírássalDai ni-ji Getsumen sensō (sono san)?)
 • 104. A Hold sötét oldala I. (1. rész) (ザダークサイドオブザムーン IZa Dáku Szaido Obu Za Mún IHepburn-átírássalZa Dāku Saido Obu Za Mūn I?)
 • 105. A Hold sötét oldala II. (2. rész) (ザダークサイドオブザムーン IIZa Dáku Szaido Obu Za Mún IIHepburn-átírássalZa Dāku Saido Obu Za Mūn II?)
 • 106. A Hold sötét oldala III. (3. rész) (ザダークサイドオブザムーン IIIZa Dáku Szaidóo Obu Za Mún IIIHepburn-átírássalZa Dāku Saido Obu Za Mūn III?)
 • 107. A Hold sötét oldala IV. (4. rész) (ザダークサイドオブザムーン IVZa Dáku Szaido Obu Za Mún IVHepburn-átírássalZa Dāku Saido Obu Za Mūn IV?)
Szereplő(k) a borítón

ISBN: Japán ISBN 978-4757539792

Tankóbon formában még ki nem adott fejezetek[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

 • 108. A Hold sötét oldala V. (5. rész) (ザダークサイドオブザムーン VZa Dáku Szaido Obu Za Mún VHepburn-átírássalZa Dāku Saido Obu Za Mūn V?)
 • 109. A Hold sötét oldala VI. (6. rész) (ザダークサイドオブザムーン VIZa Dáku Szaido Obu Za Mún VIHepburn-átírássalZa Dāku Saido Obu Za Mūn VI?)
 • 110. A Hold sötét oldala VII. (7. rész) (ザダークサイドオブザムーン VIIZa Dáku Szaido Obu Za Mún VIIHepburn-átírássalZa Dāku Saido Obu Za Mūn VII?)
 • 111. A Hold sötét oldala VIII. (8. rész) (ザダークサイドオブザムーン VIIIZa Dáku Szaido Obu Za Mún VIIIHepburn-átírássalZa Dāku Saido Obu Za Mūn VIII?)
 • 112. A Hold sötét oldala IX. (9. rész) (ザダークサイドオブザムーン IXZa Dáku Szaido Obu Za Mún IXHepburn-átírássalZa Dāku Saido Obu Za Mūn IX?)
 • 113. Az utolsó Soul Eater! (ラスト ソウルイーターRászuto Szóru ÍtáHepburn-átírássalRāsuto Sōru Ītā?)

Források[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

 1. Soul Eater by Atsushi Ohkubo (angol nyelven). Yen Press. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 2. Történet szekció a manga hivatalos weboldalán (japán nyelven). (Hozzáférés: 2011. december 15.)
 3. Gangan Powered: 2003 nyár (japán nyelven). Square Enix. [2008. május 2-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2008. április 20.)
 4. Gangan Powered: 2003 ősz (japán nyelven). Square Enix. [2009. február 2-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2011. december 6.)
 5. Könyvek szekció a manga hivatalos weboldalán (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2010. február 21.)
 6. Yen Press Announces Titles to Run in Anthology Mag (angol nyelven). Anime News Network, 2008. április 19. (Hozzáférés: 2008. április 19.)
 7. Soul Eater anime staff information (japán nyelven). TV Tokyo. (Hozzáférés: 2009. április 7.)
 8. Soul Eater anime episode index (japán nyelven). TV Tokyo. (Hozzáférés: 2009. április 7.)
 9. ソウルイーター: 第1巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 10. ソウルイーター: 第2巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 11. ソウルイーター: 第3巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 12. ソウルイーター: 第4巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 13. ソウルイーター: 第5巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 14. ソウルイーター: 第6巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 15. ソウルイーター: 第7巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 16. ソウルイーター: 第8巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 17. ソウルイーター: 第9巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 18. ソウルイーター: 第10巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 19. ソウルイーター: 第11巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 20. ソウルイーター: 第12巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 7.)
 21. ソウルイーター: 第13巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2008. október 24.)
 22. ソウルイーター: 第14巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2009. március 27.)
 23. ソウルイーター: 第15巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2009. október 29.)
 24. ソウルイーター: 第16巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2010. február 21.)
 25. ソウルイーター: 第17巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2012. szeptember 13.)
 26. ソウルイーター: 第18巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2012. szeptember 13.)
 27. ソウルイーター: 第19巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2012. szeptember 13.)
 28. ソウルイーター: 第20巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2012. szeptember 13.)
 29. ソウルイーター: 第21巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2012. szeptember 13.)
 30. ソウルイーター: 第22巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2013. január 4.)
 31. ソウルイーター: 第23巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2013. január 4.)
 32. ソウルイーター: 第23巻 (japán nyelven). Square Enix. (Hozzáférés: 2013. augusztus 13.)