Szerkesztővita:Crouchy

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Crouchy 15 évvel ezelőtt a(z) Foci témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Crouchy!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2008. augusztus 21., 10:56 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

Foci[szerkesztés]

Szia!

Láttam, hogy focis témákban (is) szerkesztgetsz, ha van kedved, csatlakozz a Labdarúgásműhelybe. Mindig jól jönnek az ügyes, hozzáértő szerkesztőtársak. :) Itt megtalálod a jó munkához szükséges sablonokat. További jó szerkesztést, üdv: Mushi vita 2008. augusztus 22., 22:02 (CEST)Válasz

Szia!

Ismét én. Jók a szerkesztéseid, de néhány dologra ügyelj:

  • 1. Kategorizálás. Itt vannak a kategóriák a focis cikkekhez. Ha rákattintasz az egyes kategóriákra, az lebomlik több újabb kategóriára, ott tudod kiválasztani a szócikked számára megfelelőt.
  • 2. Interwiki-linkek, vagyis a többi wikipédia szócikke arról a személyről/csapatról stb. amit szerkesztesz. Ne felejtsd el belerakni a cikkbe.
  • 3. Kérlek ne írj csonkokat, így is rengeteg van a focis témákban, lásd itt.
  • 4. a futballista helyett jobb a labdarúgó szó a szócikk címében.

Ha segítségre van szükséged, írhatsz a vitalapomra és szívesen segítek :) Sok sikert továbbra is. Mushi vita 2008. augusztus 25., 17:30 (CEST)Válasz

Heló!

Köszönöm a jótanácsokat! Elég új vagyok még itt, szóval az interwiki linkeket, meg a kategóriákat nem elfelejtettem, hanem nem is tudom hogy hogy kell az ilyesmit csinálni, de akkor most majd utánanézek. Ezért nem is akarok egyelőre csatlakozni a műhelyhez. Mégegyszer köszi, és ha rosszat csinálok, akkor csak szólj! Üdv: Crouchy vita 2008. augusztus 26., 15:57 (CEST)Válasz