Wikipédia:Wikimédia Magyarország/Karbantartó verseny 2018

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Cleanup Barnstar.png
Ezen a lapon a Wikimédia Magyarország Egyesület által kiírt karbantartó versennyel kapcsolatban találhatsz információkat. A kezdeményezés célja egy olyan nagytakarítás, melynek keretén belül a Wikipédia hiányos, romos, problémás állapotban lévő szócikkeit (reklám, forráshiány, fordításhiány stb.) hozzuk rendbe.
A 2010-es verseny részleteit itt találod: Wikipédia:Wikimédia Magyarország/Karbantartóverseny 2010.
A 2012-es verseny részleteit itt találod: Wikipédia:Wikimédia Magyarország/Karbantartóverseny 2012.
A 2013-as verseny részleteit itt találod: Wikipédia:Wikimédia Magyarország/Karbantartó verseny 2013.
A 2018-as verseny részleteit itt találod: Wikipédia:Wikimédia Magyarország/Karbantartó verseny 2018.

A pályázat célja[szerkesztés]

A 2010, 2012 és 2013-as verseny után negyedik alkalommal rendezzük meg a tavaszi nagytakarítást, amellyel a Wikipédia hiányos, romos, problémás állapotú cikkeit (reklám, forráshiány, fordításhiány stb.) hozzuk rendbe. Idén egy hónapon át lehet takarítani és bővíteni, javítani a Magyar Wikipédiát!

A pályázat időtartama[szerkesztés]

A verseny résztvevői 2018. március 9. 00:01-től 2018. április 8. 23:59-ig vehetnek részt a tavaszi rendrakásban.

A részvétel feltételei[szerkesztés]

A versenyben azok a szerkesztők vehetnek részt, akik a magyar Wikipédián regisztráltak. Akik részt kívánnak venni a versenyben, a kiírás vitalapjának tetején jelentkezzenek. Jelentkezni a verseny teljes időszaka alatt lehet.

A Wikipédiára itt lehet regisztrálni. A regisztrációra a versenyzők teljesítményének követéséhez és az ajándékok és díjak kiosztásának adminisztrálásához van szükség.

Értékelés[szerkesztés]

Az értékelés folyamatosan zajlik az Wikipédia:Wikimédia Magyarország/Karbantartó verseny 2018/Összesítés lapon az ott összesített pontok alapján, az eredményhirdetésre 2018. április 8-a után kerül sor a Wikipédia:Wikimédia Magyarország/Karbantartó verseny 2018/Statisztika lapon. A verseny első helyezettje a tárgyi nyereményen túl megkapja a 2018-as tavasz nagytakarítója címet.

Nyeremények[szerkesztés]

TBA

Részvétel[szerkesztés]

A megoldandó problémák listáját itt találod. A rendbe hozott szócikket listázd a Wikipédia:Wikimédia Magyarország/Karbantartó verseny 2018/Összesítés lapon szerkesztői neved fejezetében, hozzáírva az azzal megszerzett pontszámot. Azok a pontszámok kerülnek értékelésre, melyek április 8-án éjfélig a szerkesztők táblázataiba bekerülnek.