Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2018-02-12

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az Ódry Színpad és a Protestáns helyőrség[szerkesztés]

A File:Tábla, Vas utca 2c, 2017 Palotanegyed.jpg kép alapján érdeklődnék, hogy mit is írnak? Az egyetem összes Vas utca '2-es' épületére vonatkozik az 1943-as építési dátum és Várady-Szabó Lajos építész (megj. a tábla a 2/c-nél található, de mellette a 2/d-ben van pl. a könyvtár)? A Színház-_és_Filmművészeti_Egyetem#1956 cikkben említet kápolna az a 'református templom'? Az ugyanitt említett 'palota' pedig a Keresztyén Ifjúsági Egyesületek székháza? Köszönettel. - - Globetrotter19 vita 2018. február 12., 12:06 (CET)[válasz]

"Az izsor nyelv" szócikk szerzői jogi ügye[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Dr. Say István vagyok, A bevezetés az izsor nyelv ismereteibe című (egyelőre pdf-formátumú) kötet (lásd http://izsor.hu) szerzője. A Wikipédiára a jelzett szócikk a tudomásommal és a jelenlétemben az unokám szerkesztésével az ő gépéről került fel, és valóban az én kötetem lerövidített változata.
Azt szeretném megtudni, hogy a felmerült szerzői jogi kétségek elhárításához van-e további teendőnk.
--Kisbaltifinn vita 2018. február 12., 17:29 (CET)[válasz]

Küldj e-mailt a permissions-hu@wikimedia.org e-mail címre, melyben hozzájárulsz a szócikked forrásaként megjelölt oldal – melynek te vagy a szerzője – tartalmának {{cc-by-sa-3.0}} licenc alatti felhasználásához. Mintát ezen az oldalon találsz. A biztonság kedvéért ide másolom, ezzel könnyebb dolgozni, gyorsabb lesz az ügyintézés.

Címzett: permissions-hu@wikimedia.org


Kijelentem, hogy az alábbi szöveg szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a szöveg szerzői jogairól nyilatkozni:

  • <<a szöveg webcíme vagy bármilyen más egyértelmű meghatározása>>
  • <<a szócikk, amiben a szöveg felhasználásra kerül(t)>>

Beleegyezem, hogy a szöveg a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljön közzétételre.

Ezzel hozzájárulok, hogy a szöveget bárki szabadon felhasználja, illetve módosíthatja is, amennyiben betartja ezen licenc és az egyéb jogszabályok szabta feltételeket. A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra.

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a szöveget a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

[Dátum]
[A szerzői jog tulajdonosának neve]



Köszönjük!

-- ato vita 2018. február 12., 17:44 (CET)[válasz]