Ugrás a tartalomhoz

Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2017-01-06

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A mi kis falunk - Pajkaszeg[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Hello!
Szeretnék létrehozni egy oldalt egy magyar sorozatnak az RTL Klub megbízásából. Februárban indul az RTL Klub saját gyártású vígjáték sorozata A mi kis falunk címmel. Szeretnénk leírni a sorozatbeli szerelők történetét, a falu történetét stb. A Másik verzió az hogy a sorozatbeli fiktív település Pajkaszeg Wikipédia oldaát hoznánk létre.

A kérdésem az, hogy mit kell ehhez tennünk, hogy a moderátorok ne töröljék le egyből? Hogy csináljuk? Melyik megoldás lenne jó? A mi kis falunk bejegyzés vagy a Pajkaszeg bejegyzés?

Köszönöm!

--Amikisfalunk vita 2017. január 6., 11:40 (CET)[válasz]
Megjegyzés

Szócikket nemlétező, vagy képzelt dolgokról is szabad írni. A szócikkek létrehozásának feltétele, hogy legyen legalább két külső, tőlünk független forrása (sajtó, internet), és a szócikk nem lehat annak másolata. Azt eldönteni, hogy a szócikk érdeklődésre számot tartó témáról szól-e, csak akkor tudjuk eldönteni, ha láttok, és értékeltük. MZ/X vita 2017. január 6., 11:59 (CET)[válasz]

@Amikisfalunk: Lásd: Wikipédia:Mi nem való a Wikipédiába?. Csujaposta 2017. január 6., 15:12 (CET)[válasz]

Ha a sorozatra megvannak a források, akkor lehet cikk a sorozatról, ott lehet írni a történetről és a szereplőkről, a falu történetéről, meg mindenről, amit tudni lehet róla. Lehetőleg a források alapján. Szalakóta vita 2017. január 6., 21:14 (CET)[válasz]