Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2016-06-01

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Braun András szócikk[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Sziasztok! Bek Balla Mónika vagyok és a néhai férjem Braun András festőművészről készített cikket szerkeszteném, mert hiányos. https://hu.wikipedia.org/wiki/Braun_Andr%C3%A1s Pár dolgot már javítottam, ezek ellenőrzésre várnak. Új tartalomjegyzék pontot is vennék fel, mert még adnék meg róla adtokat, pl. bibliográfia listát is. Azt sem tudom egy szövegrészt, hogyan tegyek linkelhetővé. Képet is tennék fel. Kérem a segítségeteket. A 2016 januárban létrehozott cikket nem én írtam, ha az irója felvenné velem a kapcsolatot az lenne talán a legjobb. Igazából nem akarok wikipédiszerkesztővé válni, csak felvenni valakivel a kapcsolatot veletek. Ha már készítettetek egy szócikket a férjemről, az legyen teljes, hibátlanés helytálló.
Köszönettel és üdvözlettel:

Bek Balla Mónika
--Monibekballa vita 2016. június 1., 21:54 (CEST)[válasz]
válasz
Köszönjük a segítséget!
Rajtad kívül három szerkesztőtársunk dolgozott a Braun András-szócikken. Gyurika hozta létre, 2015 szeptemberében, gyakorlatilag teljes terjedelmében. (De beledolgozott még Lacika455 és Mdavid89 is.)
Javaslom, hogy vedd fel Gyurikával a kapcsolatot, vagyis írj a vitalapjára. Akár ugyanezt a fenti beírásodat másold be! (És ugyanúgy írd alá a Wikipédia-azonosítóddal, mint a beírásod alatt is - így ő közvetlenül tud neked válaszolni, a te vitalapodon, köszönhetően annak, hogy regisztrált szerkesztő vagy!)
vitorlavita 2016. június 2., 00:26 (CEST)[válasz]
Gyurika válaszolt nekem, a saját vitalapján (klikk!) - olvasd el te is!
Vigasztalódj! Tambo üzent neked a te vitalapodon! Klikk! Jó együttműködést kívánok!
vitorlavita 2016. június 2., 17:30 (CEST)[válasz]