Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2016-02-06

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

próbalap-"aktiválás"[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy miként lehet a próbalapomon szerkesztett szócikket nyilvánosan elérhetővé tenni. Az adatkiegészítésekkel és hivatkozásokkal bővítem.

Köszönettel ipipapi

--Ipipapi vita 2016. február 6., 17:34 (CET)[válasz]
válasz
Gondolom, azt a címet szántad a kérdésed élére, amit én írtam! Nézd meg a szerkesztési nézetben, hogyan módosítottam a bejegyzésedet! (A < és > jellel kezdődő-végződő wikikódokkal csak „láthatatlanná” tettem a beírásod részletét...)
A kérdésedre a válasz:
  1. változat: Átnevezed a szócikkedet: a te allapodról átcímezed a fő névtérbe. (Ekkor - ha még folytatni akarod a szerkesztést - már csak ott folytathatod! Ezért az átnevezést csak akkor végezd el, ha tkp. késznek, kerek egésznek tekinted a szócikkedet!)
  2. változat: Létrehozol a fő névtérben egy új, üres szócikket, akár azonos névvel, és bemásolod a jólismert Ctrl–C + Ctrl–V-művelettel a próbalapodon lévő szöveget... (Ebben az esetben, amikor már nem kívánod folytatni a próbalapon lévő szócikk szerkesztését [és a módosításokat átvezetni a fő névtérben lévő szócikkbe], célszerű a próbalapon lévő szócikk törlését kérni az adminisztrátoroktól...)
vitorlavita 2016. február 6., 19:42 (CET)[válasz]