Ugrás a tartalomhoz

Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2015-08-26

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Kérdések az M3 és az M5 televízióadókról[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Lehetség-e azért az M5 online nézhetősége?[szerkesztés]

Még ha nem is kötelesek a szolgáltatók, még a szerbiai sem beletenni minden szolgáltatónak a kínálatba, lehet majd online is nézni a főváros környéki televíziót? Még külföldön is?

Bošnjak Ilija 2015. augusztus 26., 10:07

Ha megszűnt az M3D csatorna, és elindult az M3, akkor legalább miért nem osztozkodnak a műsoridőn (csakúgy, mint az M2 és a Petőfi TV?[szerkesztés]

Ezt nem egészen így kellett volna megoldani, hogy még el sem indult az M3D hivatalos műsorszórása, de már is lekapcsolják, hanem legalább miután elindult a retrócsatorna, és akkor a hivatalos adás is elkezdőthetett (volna), és így szépen mondjuk a nappali adában a retró, az éjszakai adás pedig a 3D adások vetítése lenne (vagy fordítva), hiszen elvégre ugyanolyan logójuk van, de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is! Kedves Vitorlának előre megírom, hogy ez (is) csak egy véleménykérdés (illetve véleménykifejtés)!

Bošnjak Ilija 2015. augusztus 26., 20:32

válasz vitorlától
Eddig még senki nem válaszolt, én viszont megszólíttattam általad - ezért szántam rá egy kis időt, belenyúltam a Tudakozóba, és átrendeztem a beírásaidat! (Meghagytam annak a lehetőséget, ha más is akar válaszolni...) Egyszerre válaszolok mindkettőre.
Én nem tudok válaszolni, egyik beírásodra sem! Kb. 10 éve nem nézek tévét! Megúntam a filmeket szétszabdaló reklámokat, a pontatlan műsorkezdéseket, az örökösen egyszemélyes világ-megváltókról szóló akciófilmeket, a sok SMS-ező tinglitangli vetélkedőt stb. Engedd meg nekem ezt a fellengzős hangnemet, elvégre elég sokszor láttam ugyanazt a filmet, ugyanazt a kívánságműsort - most is a műsorfüzetek mutatják: a csatornák (számomra) tele vannak ismétlésekkel! Már betöltöttem a 69. évemet, én eleget láttam őket!
Kb. 2000 óta előfizettem a filmes csatornákra (Cinemax- és HBO-család). Drágul az élet, jobban, mint a nyugdíj emelkedése. Luxussá vált a (számomra) jobb műsor. Ezért lemondtam a műsorszolgáltatást, a teljeset, mert az alapcsomagokból szinte semmi nem érdekel.
Fogalmam sincs arról, mi folyik az MTVA-nál.
vitorlavita 2015. augusztus 27., 00:27 (CEST)[válasz]
Az MTVA-nak szóló kérdések megválaszolására nem illetékes a Wikipédia. Nem vagyunk illetékesek a kábeltévé szolgáltatók nevében, vagy a MinDigTV hálózat nevében sem eljárni, sem válaszolni.

Ezekkel a kérdésekkel az illetékesekhez kellene fordulnod. Mi is csak úgy nézzük a műsorokat, mint bárki más. MZ/X vita 2015. augusztus 27., 17:34 (CEST)[válasz]

 megjegyzés Az M3D-nek és az M3-nak tudtommal nincs köze egymáshoz. Előbbi egy 3D-s műsorokat sugárzó, rövid életű csatorna volt, melyet még 2012-ben megszüntettek s el is felejtettek, utóbbi pedig 2013 végén indult. Minthogy az M3D már egyáltalán nem létezik s nem létezett az M3 indulásakor sem, így nincs értelme osztott műsoridőről beszélni. m82xe (vitalap), 2015. augusztus 31., 23:56 (CEST)[válasz]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy
ki írta Gedó Györgyről az adatokat ? a lány vagyok és most leírom mi az igaz ezt szeretném hogy kijavítsak !
1996-tól a Magyar Ökölvívó Szövetség tanácsadója sosem volt.
20 éve egy alkalommal volt a Magyar Ökölvívó Szövetségben amikor az Ökölvívó Sport Érdemrend kitüntetést kapta.
58 éve van a Magyar Ökölvívó Sportban.
Szigeti Ferenc nem volt az edzője helyette Adler Zsigmond volt ezt is javítani szeretnénk . 97 mérkőzés 586 győzelem 57 kiütéses győzelem.

Köszönöm szépen a javítást!

--Angiegedo vita 2015. augusztus 26., 13:40 (CEST)[válasz]
válasz
Kedves Angie! (Jól írtam?)
Kérésedet továbbítottam a Wikipédia:Olimpiaműhely egyik tagjához. Számíthatsz rá, hogy a te vitalapodon keresztül hamarosan felveszi veled a kapcsolatot! A szócikk javításának részleteit ott beszéljétek meg!
vitorlavita 2015. augusztus 27., 02:25 (CEST)[válasz]