Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2014-07-09

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Gordon Ibrahim Murphy és felesége Fatima haláláról[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Arra szeretnék pontos választ kapni, hogy Gordon Ibrahim Murphy Szudáni kapitány és felesége Fatima asszony 2011, vagy 2012 évben milyen körülmények között vesztette életét, a felkelők által! A kérésemnek alapját, válasz e-mailben pontosan leírom!
Tisztelettel, Magyarországról, a gyermek Nok, Ibrahim Murphy-t, Örökbefogadó anya mint képviselő. Huszti Maria! Az Ügy fontos és sürgős, ezért gyors választ igényel, tehát kérem szíveskedjenek soron kívül válaszban részesíteni.
2014.08.09.
I would like to receive an accurate answer to Captain Gordon Murphy Ibrahim Sudanese woman and his wife Fatima died in 2011 under what circumstances, or 2,012 years, by the rebels! The basis of my request, reply by e-mail exactly as described!
Sincerely, Hungary, the child Nok, Ibrahim Murphy, adoptive parent as a representative. Huszti Maria! The business requires an important and urgent, so quick response, so please kindly reply given out of turn.
09/08/2014.
--Ladymaria2014 vita 2014. július 9., 10:11 (CEST)[válasz]
válasz
Kérése mindenképpen meglepő! Mi egy (internetes) lexikon/enciklopédia vagyunk - mi még saját állampolgáraink életéről-haláláról sem tudunk számot adni, egy lexikonnak nem ez a dolga! Csak egészen kivételes esetekben vannak ilyen természetű információink, pl. ha az internetes sajtóban (vagy esetleg más lexikonokban stb.) találunk rájuk forrást. (Ebben esetleg tudnánk segíteni...)
Az interneten semmit nem találtam, a Google Keresés (Gordon Ibrahim Murphy Fatima) találati lista sem tartalmaz rájuk vonatkozó hírt, annak ellenére, hogy csak néhány éve történhetett!
Javaslom, hogy forduljon ahhoz a hatósághoz/hivatalhoz, amely lehetővé tette ön számára a gyermek Nok Ibrahim Murphy örökbefogadását: ők valószínűleg az információnyújtásban illetékeseket inkább megtalálják!
vitorlavita 2014. július 9., 14:44 (CEST)[válasz]

peugeot 306 1.4 xn vezérlés beállítás[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy hol vannak a motorvezérlés jelölései és merre kell állniuk
--176.63.125.253 (vita) 2014. július 9., 19:06 (CEST)[válasz]
válasz
vitorlavita 2014. július 9., 22:08 (CEST)[válasz]