Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2011-09-08

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Szerzők-2[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy ki a szerzője ennek a részletnek:A technika eszköz.egy gép amely nem ad semmit és nem vesz el semmit .Az ember az,aki a technikával rombol vagy épít.
--Melitta28 <sup>vita 2011. szeptember 8., 17:25 (CEST)[válasz]

válasz:

Kérdésed - mint az előzők is - nagyon egyszerűen megválaszolható! Neked sem okozhat nehézséget a módszer!
Tedd a következőt!
  • Kattints erre a linkre (ez a Google linkje), és mentsd el a böngésző programod Kedvencek-listájába (hogy bármikor kéznél legyen neked is)!
  • A kérdésedben feltett kifejezést jelöld ki (most: „A technika eszköz.egy gép amely nem ad semmit és nem vesz el semmit .Az ember az,aki a technikával rombol vagy épít.” - idézőjelek nélkül!), és Másol-Beilleszt paranccsal (vagy közvetlen módszerrel) másold be a Google szöveg-befogadó ablakába és add ki a „Google keresés” parancsot.
  • Ennek hatására kapsz egy találati listát, azoknak az internetoldalaknak a címeivel, amelyekben ezek a szavak előfordulnak. A lista elején azokat sorolja, amelyekben összefüggően találhatók a keresett szavak, aztán következnek a keresett szavakat szétszórva tartalmazók, végül a csak az egyes szavakat tartalmazók...
  • Javaslom, hogy az egyes találatokban először a Tárolt változat lehetőségre kattints! (Meglátod, hogy miért hasznos ez az opció!)
Ha mindez a technika rendelkezésedre áll, akkor könnyen választ kaphatsz kérdésedre! (Az első találat... mindössze néhány másodperc volt az egész!)
És ha már az idézet szerzőjének neve megvan, akkor ezt a nevet is érdemes - egy újabb keresést elindítva - a Google-ba beírnod! Érdekes eredményre jutsz! Jó munkát kívánok!
Egyébként az idézet így pontos - és csak egy szerzője van:
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
vitorlavita 2011. szeptember 8., 19:00 (CEST)[válasz]
Egy apró, technikai részletre kérlek! Ne adj azonos címeket kérdéseidnek (három napon belül)! Ha mégis, akkor legalább sorszámozd meg őket! - vitorlavita 2011. szeptember 8., 19:15 (CEST)[válasz]

köveszt[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Szeretném megkrdezni hogy mit jelent a kövesztés.--SuHoGo vita 2011. szeptember 8., 19:10 (CEST)[válasz]

válasz:

Neked is ajánlom - az előző kérdésre adott válasz szerint - a Google használatát! Ugyanis, a Google-nak már az első találata tökéletesen megválaszolja kérdésedet! - vitorlavita 2011. szeptember 8., 19:32 (CEST)[válasz]
Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Vidéki fiúként 41 évvel ezelőtt találkoztam RADICS BÉLA-val, a mai napig nem felejtettem el a játékát,libabőrös leszek a szólójától. Lemezt szeretnék tőle, ha létezik ilyen.
Üdvözlettel: Matting István

(A Te érdekedben kitöröltük az itt megadott személyes adatokat. A web-oldalunk nyilvános, bárki olvashatja: ezért nem tanácsoljuk, hogy az e-mail-címedet, címedet, telefonszámodat vagy más hasonló személyes adatodat az interneten így közzétedd. A választ kizárólag ugyanide, a kérdésed alá írjuk.)

--87.97.35.97 (vita) 2011. szeptember 8., 20:29 (CEST)[válasz]

Van egy válogatás-, vagy emlékalbum, A Kapitány címmel. Ezt a lapot fusd végig: KLIKK! barricade breaker vita 2011. szeptember 8., 21:27 (CEST)[válasz]