Ugrás a tartalomhoz

Wikipédia-vita:Törlésre javasolt lapok/Külföldön játszó magyar labdarúgók listája

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Megdöbbenés[szerkesztés]

Kedves Adminisztratorok! (ezt a 2 üzenetet egy az egyben másolom egy személyes üzenetből)


Megdöbbenéssel láttam, hogy kitörlésre került a "Külföldön játszó magyar labdarúgók" oldal. Személy szerint nekem is rengeteg munkám volt benne, és nem igazán érthető számomra a delete logból, hogy erre miért volt szükség. Nem lehetne visszaállítani?

--


Én ugyan csak egy egyszerű junior szerkesztőként vettem részt, de azért a vitalap elég sarkos megállapításokat is tartalmaz. 1. A címen lehet korrigálni, ez inkább csak kukacoskodás. 2. Semmi akadálya nincs annak, hogy meg legyen szabályozva, milyen szintig kerül be információ (pl. Masodosztalyig). Tehát nem végtelen. Mivel átigazolási időszakok félévente vannak, a karbantarthatatlanság is túlzás. Nem olyan nagy a magyar futballkolónia. Én mindig szépen linkeltem a forrást, azokat nem nagy feladat végigkattintgatni. Azt mondjuk én is érzékeltem, hogy a változásokat sokszor nagyon lassan hagyták jóvá, nem tudom, miért van ez. 3. Ezt az érvet értem, bár annyira azért nem tartom zavarónak. De ezt is meg lehetne oldani átalakítással törlés helyett. 4. Ez az állítás sarkos. Van haszna, van érdeklődés. Meg kell nézni a látogatói statisztikákat. De az érvelés se igazán jó. Minek van akkor pl. a településeknél felsorolva az adott település összes híres szülöttje. Ha érdekel valaki, nézzem meg a személy wiki oldalát?

Összességében nagyon csalódott vagyok. Rengeteg munka van az oldalban, sokan nézegették, és ahelyett, hogy kísérletet tettek volna a ténylegesen zavaró hibák korrekciójára, rásütötték, hogy 'felesleges, törlendő'. Csak ìgy: felesleges. Ez merő tiszteletlenség azokkal szemben, akik rengeteget dolgoztak rajta.

Btw. van egy ugyanolyan nevű női oldal is, az miért úszta meg? TRicKolas vita 2023. július 14., 22:19 (CEST)Válasz

A TMB-n is javasoltam, hogy az oldal a Labdarúgásműhely allapja legyen: Wikipédia:Labdarúgásműhely/Külföldön játszó magyar labdarúgók listája. Van annak valami akadálya, hogy a korábbi oldal laptörténettel együtt műhely allap legyen? – Csurla vita 2023. július 15., 14:31 (CEST)Válasz

@Gg. Any: Szia! A fenti kérésem megoldható lenne? Csurla vita 2023. július 17., 16:22 (CEST)Válasz

@Csurla: Szia! Persze. Megcsináltam. Gg. Anyüzenet 2023. július 18., 12:14 (CEST)Válasz
@Gg. Any: Nagyon köszönöm. Csurla vita 2023. július 18., 12:41 (CEST)Válasz
@TRicKolas: Itt folytatható a szerkesztés: Wikipédia:Labdarúgásműhely/Külföldön játszó magyar labdarúgók listája. Csurla vita 2023. július 18., 12:41 (CEST)Válasz