Wikipédia-vita:Autópálya-műhely/Verseny/Archívum01

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Nem lehetne...?

Nem lehetne, hogy mindenki a saját maga által választott kategóriában száll versenybe? Azért kérdezem ezt, mert jelentős amerikai-német szembenállás kezd kialakulni. Nekem pl. fogalmam sincs, hogy hol lehet amerikai autópályáról normális forrásokat találni, ha pedig véletlenül ráakadok, akkor talán fel sem ismerem, mivel nem ismerem az angol autópályás nyelv "szakszavait". Fordítva ugyanez igaz, német nyelvismeret nélkül nem lehet német autópályáról normális cikket írni. (A franciát már nem is említem, franciául a bonszoáron kívül egyetlen krákogást sem ismerek. – Beroesz 2008. december 7., 10:26 (CET)

De, természetesen lehetnek, csak akkor már a december hónap az legyen így. Hadd ne bojgassuk meg. Amúgy az adott országhoz tartozó cikket nem csak az adott ország nyelvén lehet megtalálni. Nagyon szépek a német, lengyel, angol, szlovák, finn és olasz Wikipédia autópályás cikkei is. Úgyhogy aki angolul tud az onnan fordít, aki németül az onnan... – Madura Máté Email vitasarok AP 2008. december 7., 12:58 (CET)

Ja és ha egy adott témát dolgozunk ki, az sokkal "minőségibb" mint ha egy angol, egy orosz, vagy egy török útról írunk külön-külön egy időben. Ez persze nem jelenti azt, hogy ellenfordulok a te érveidnek:-)Madura Máté Email vitasarok AP 2008. december 7., 13:01 (CET)

Még egy javaslatom van: A következő kiírásban a szubcsonkokért ne járjon pont! Könnyebb 7 darab "születő", "vázlatos" besorolású cikket összedobni, mint egyetlen "teljes" vagy kiemelt szintűt. – Beroesz 2008. december 10., 22:45 (CET)

januári verseny

Úgy látom, hogy van érdeklődés a játék iránt, gondolom lesz(?) folytatása. Hogy történjen a következő verseny kiírása? Hogyan, mi alapján szeretnétek jelölni a következő 3 országot? Van egy sablonom, amely ki tudja sorsolni az országokat, ez bármikor bevethető, ha gondoljátok. (Nem akarok beleszólni a szabályokba, de ha tudok segíteni, szóljatok.) – CsGábormegbeszélés 2008. december 27., 22:02 (CET)

Köszönöm a segítségeket. Én, személy szerint, igényt tartanák a sablonodra és a segítségedre. Próbáljuk ki februárban, ha még fog működni ez a játék! Ez valami jobb sablon, mint a {{Random}}(?)? – Madura Máté Email vitasarok Boldog új évet! 2009! 2008. december 29., 20:23 (CET)

A 3 ország kisorsolásához használt sablon (tkp. allap) felhasználja a {{Random}}(?) sablont. A Random nem csinál mást, mint véletlenszerűen mond egy sorszámot 1 és 33 között. A Sorsolás allap pedig azt csinálja, hogy a Lista allapról kiveszi az adott sorszámú országokat és azt egy táblázatba foglalja. Röviden így működik. – CsGábormegbeszélés 2008. december 29., 21:12 (CET)

Értékelés

Fájl:Lila sáv.jpg
Tricsának!!! Ez az az ún. lila sáv. Megnyugtatlak, hogy nem vagy színvakVigyorMadura Máté Email vitasarok 2009! 2009. január 1., 20:35 (CET)
Akkor csak halványlila. Jó van! Rájöttem! – Tricsahaggyá' üzenetet Boldog új évet! 2009. január 3., 11:57 (CET)

Sziasztok! Nem akarok kukacoskodni, de versenyben lévő saját cikkünket nemá' a szerzője értékelje. Hisz tudjuk, mindenkinek maga felé hajlik a keze. Tényleg nem kötekedés, csak szerintem így lenne fair. Linathrash Ide kell írni! 2008. december 30., 22:27 (CET)

Átnéztem a cikkeket és az értékeléseket. Több cikket újraértékeltem a műhelylapon szereplő Cikkértékelés szempontjai útmutató alapján. Nem szeretnék a gonosz döntőbíró szerepében tetszelegni, de bizony volt néhány túlkapás, ezeket javítottam. Bízom benne, hogy emiatt nem lesz harag. – CsGábormegbeszélés 2008. december 30., 23:56 (CET)

Javaslat! A havonta megrendezendő verseny értékelése úgy történjen, hogy a műhely tagjai (esetleg társműhelyek tagjai) közül sorsolással döntsük el ki legyen az adott hónap értékelője. Ebben az esetben az értékelő műhelytag nem venne részt a versenyben. Természetesen az értékelő az értékelés során szigorúan figyelembe veszi a műhely Cikkértékelés szempontjait. Mi a véleményetek? Linathrash Ide kell írni! 2008. december 31., 11:30 (CET)

  • Én  támogatom. Nem rossz ötlet. De ha akár lennének önként jelentkezők, akkor szívesen várjuk az ő pontozását. Már ez mehetne így péntektől. Nem? – Madura Máté Email vitasarok Boldog új évet! 2009! 2008. december 31., 11:55 (CET)
  • Akár kezdhetjük már a héten is, csak kellene jelölteket állítani, akik elvállalják eme nemes feladatot :) Mondjuk, lehetek én az egyik, szívesen elvállalom, ha megszavazzátok. Linathrash Ide kell írni! 2008. december 31., 17:39 (CET)
  • Azt is meglehetne szavazni a Randommal, vagy valami mással. Vagy lehetne szavazás, igaz az nem jó, mert mindenki saját magára szavazna, de lehet hogy nem, szóval jó ötlet. + Mióta lila az autópályaportál csíkja? Lehet, hogy színvak vagyok? – Tricsahaggyá' üzenetet Boldog új évet! 2009. január 1., 12:12 (CET)

Ha úgy gondoljátok, én is szívesen vállalom az értékelést. CsGábormegbeszélés 2009. január 1., 12:18 (CET)

Vége felé közeledik a januári forduló, úgy látom a kiírásban, hogy vasárnap éjfélig lehet még játszani. Vasárnap este vagy hétfőn átnézem a cikkeket és értékelni fogom azokat. Most is átfutottam az elkészült műveket, nagyon szép dolgok születtek ám, gratulálok nektek. – CsGábormegbeszélés 2009. január 26., 14:30 (CET)

Javaslatok, kérések, kérdés

  • Elkészült a {{Németország autópályái}} sablon, az alján szerepel a verseny során keletkezett két írásom, a 46-os szakasz és az Új Elba-alagút. Ez a két cikk nem tartozik hozzá szorosan az autópályák témához, például a magyar autópályák sablonján sem szerepel a Kőröshegyi viadukt. Az Új Elba-alagút egy infrastrukturális eleme az autópályának, amely jelentősége és mérete miatt érdemelhet szócikket, a 46-os szakasz pedig csupán közlekedéstörténeti érdekesség. Javaslom, hogy mindkettő kerüljön le a sablontól! (Van egy Ems-alagutunk és egy tervezett hidunk is, ami szintén nem szerepel a sablonon.)
  • Növelhetjük a cikkek "beágyazottságát", ha megemlítjük a már meglévő cikkekben. Példa erre az A3-as autópálya, amelyet már hónapok óta említ a Frankfurt szócikk, csak éppen nem linkesítette még senki. Tehát ha valaki szócikket ír, akkor azt ássa is be a Wikipédiába!
  • Én továbbra is az autópályákon Európa-szerte található nevezetes infrastrukturális elemekről (hidak, alagutak, AP-történelem) szóló cikkekkel szeretnék versenybe szállni. Remélem ez senkit sem zavar!

Beroesz 2009. január 2., 13:59 (CET)

Természetesen nem zavar, mert mindenre szükség van, ami az adott témával kapcsolatos. Amúgy majd ha "visszavéded" a viatlapot, akkor majd megkapod a második helyezettnek járó díjat. – Madura Máté Email vitasarok 2009! 2009. január 2., 14:18 (CET)

Szerkesztés

Hol lehet szerkeszteni a verseny állását? – Tricsahaggyá' üzenetet 2009. január 7., 08:55 (CET) Már rájöttem! – Tricsahaggyá' üzenetet 2009. január 7., 08:58 (CET)

Cikkértékelés szempontjai

Készül egy új, a jelenleginél jóval részletesebb, bár annak tartalmával lényegében megegyező cikkértékelési útmutató. Hamarosan vitára bocsátom. – CsGábormegbeszélés 2009. január 12., 19:54 (CET)

Bocs fiúk, ezzel a munkával kicsit elcsúsztam. Készül. – CsGábormegbeszélés 2009. január 19., 20:35 (CET)

Értékelés (2)

Hun az értékelés, csak mert már lejárt a verseny! – Tricsahaggyá' üzenetet 2009. január 31., 10:32 (CET)

Odaírtam, hogy lezárva, ha nem baj! – Tricsahaggyá' üzenetet 2009. január 31., 16:21 (CET)

Megkértem ezen feladatat megoldására Gábort. Ő azt mondta, hogy majd hétfő körül megcsinálja. Úgyhogy addig párhuzamosan lehet mindkét témát szerkeszeni. Amúgy hogy tellnek a hónapok? – Madura Máté Email vitasarok 2009. január 31., 22:08 (CET)

A versenynek a kiírás szerint ma 24:00-kor vége, tehát ha valaki 23:59-kor tölti föl a cikkét, akkor az versenyben van, ha később, akkor bebukta.
"Amúgy hogy tellnek a hónapok?"
Még nagyon sok van hátra. A nevelőtiszt haragszik rám, mert múltkor egy hétre blokkoltuk vandálkodásért, ezért most nem enged fel a netre. – Beroesz 2009. január 31., 22:23 (CET)

Igen, itt vagyok, a fentebbi azonos című #Értékelés szakasz alján írtam is pár napja, hogy meg fogom csinálni. – CsGábormegbeszélés 2009. február 1., 19:23 (CET)

Magyar hónap

Mivel jóformán minden cikke elkészült a témából, ezért a pontot többekközött a bővítésért adnánk. Na?

Madura Máté Email vitasarok 2009. február 1., 12:57 (CET)

Még meg nem írt cikkek: M3 Archeopark
Még bővítendő: M2 (autópálya); M4 (autópálya); M6 (autópálya); M8 (autópálya); M9 (autópálya) ...

Madura Máté Email vitasarok 2009. február 1., 12:57 (CET)

Hidak. Végülis az autópályához tartoznak. – Tricsahaggyá' üzenetet 2009. február 2., 13:59 (CET)

Kreatívnak kell lenni, még néhány tipp az új cikkekre vágyóknak:

Beroesz 2009. február 2., 22:15 (CET)

Pályázati felhívás eseti különdíjra

Arra gondoltam, hogy teszek egy különdíj felajánlást, ha már „magyar hónap” van. A versengés tárgya egy fénykép készítése egy napjainkban már nem kapható ún. autópálya-matricáról, amelyet a Díjfizetés Magyarország autópályáin című cikkhez fogunk felhasználni illusztrációként. Pályázati feltételek:

  • AP-műhely tagság (rendes vagy támogatói) a pályázat benyújtásának időpontjában
  • Mindenki csak egy darab fényképpel pályázhat. Ha több fényképet készítesz, akkor azzal nevezz, amelyik szerinted a legjobb!
  • A pályázat leadási helye: A fényképet a Wikimedia Commons-ba kell feltölteni. A fénykép kerüljön bele a Motorways in Hungary kategóriába! Ha nem ismered a Commonst, vagy bizonytalan vagy az angol nyelvű leírásban, akkor fordulj a különdíj felajánlójához, mert ő nagyon szívesen segít a fénykép feltöltésében.
  • A pályázás tényét fel kell tüntetni a Wikipédia-vita:Autópálya-műhely/Verseny lapon (tehát itt)
  • A pályázat leadási határideje: a pályázaton azon pályaművek vehetnek részt, amelyek 2009. február 28.-án 24:00-ig feltöltésre kerülnek. A késés kizáró ok.
  • A fényképnek eleget kell tennie a Magyar Wikipédia képekkel szembeni elvárásainak. Nem kell több MB méretűnek lennie, de a martica és annak részletei legyenek jól kivehetőek! Rossz minőségű, homályos, nagyon kicsi felbontású és/vagy jogsértő fényképpel kérlek ne pályázz!
  • Figyelem! Kérlek ügyelj a személyes jogok védelmére! A matricáról készült fényképen nem szabad látszania az autó rendszámának, embereknek és olyan dolgoknak, amelyek bárkit megsérthetnek, vagy amelyről a fényképen szereplő autó, annak tulajdonosa azonosítható lenne. (Ha jól figyeltek, akkor a rendszámokat a híradóban is mindig kitakarják.) Ha bizonytalan vagy abban, hogy a tulajdonos engedélyezi-e a fénykép elkészítését, akkor inkább ne kattints! Legjobb, ha rokonok, barátok autóit nézed végig elsőként, vagy pedig keresel egy roncsautót.

Egyéb tudnivalók:

  • Pályázni hangsúlyozottan csak magyar AP-matrica fényképével lehet. Svájci, szlovák, osztrák autópálya-matrica nem indulhat, mivel a különdíj a februárra megszavazott magyar hónaphoz kapcsolódik.
  • A pályázatot a kiíró bírálja el. A kedvezőtlen döntésről a korán beérkezett pályaművek szerzőit tájékoztatja.
  • A februári különdíjra minden pályázó jogosult, aki a pályázat lezárásakor megfelelt a kiírási feltételeknek.

A sikeres pályázó az alábbi díjban részesül, amelyet a felhasználói lapján jogosult közszemlére tenni:

Az autópálya-matricák aranykezű fotósa
XY, a Magyar Wikipádia Autópályaműhelyének tagja XXXXXX című képével eredményesen vett részt a Műhely 2008 februári cikkíró versenyének különdíjáért kiírt fotópályázaton. Sikeréhez a Műhely tagjainak nevében gratulálunk! (aláírás)

A pályázaton részt vett fényképeket – sok más autópálya témájú fényképpel együtt – A Wikimedia Commonsban tekintheted meg.
(Beroesz)


Vaó! Ez nagyon jó! Tetszik! Tegyük valahol közzé, hogy mindenki láthassa. Á, tényleg. A műhelylapVigyorMadura Máté Email vitasarok 2009. február 3., 17:12 (CET)

Nem akarjátok esetleg a kocsmafalra is kitenni? – CsGábormegbeszélés 2009. február 4., 21:05 (CET)

Félév végi díj

Arra gondoltam, hogy hat havonta lenne egy különverseny. Minden különversenyen 3 országból kellene írni párhuzamosan a szócikkeket. Minden szócikket beleszámolva, megnéznénk, kinek mennyi az átlaga. Akinek a legtöbb, az nyerné a WPM:APV félévi különdíját, ami így nézne ki.


Arany fokozatú Autópályaműhely-különdíj
Köszönjük, kedves xy, hogy részt vettél az Autópályaműhely által szervezett különversenyen, ahol első helyezést értél el. Ezzel te lettél a félév legjobb szerkesztője az Autópályaműhelyben. Gratulálunk! Várunk a következő félévben is!

Vagy pedig, egy másik, hogy félév végén megnéznénk, kinek hányas az átlaga a versenyben elért helyezéseket illetően, és ennek a díja így nézne ki.


A legjobb szerkesztő
Köszönjük, kedves xy, hogy részt vettél az Autópályaműhely által szervezett versenyeken, ahol az utóbbi 6 helyezésed átlaga szerint te lettél az első. Ezzel te lettél a félév legjobb szerkesztője az Autópályaműhelyben. Gratulálunk! Várunk a következő félévben is!
TricsaMi van? 2009. február 11., 16:33 (CET)

Én benne vagyok. De kit nyilvánítunk győztesnek?

Hát asszem leírtam, de még ráérünk májusig! Mind a 4-ből, amit leírtál, lehetne különdíj. – TricsaMi van? 2009. február 13., 13:55 (CET)

Igen, ez nagyon jó ötlet, már olvastam, csak még nem fűztem hozzá kommentárt. Okos. Én  támogatom. – Madura Máté Email vitasarok 2009. február 21., 12:53 (CET)

Én szerintem a legjobb szerkesztő-s verseny kellene. Az igazán jellemzi a félévet. – Tricsahaggyá' üzenetet 2009. február 22., 17:25 (CET)

Egy kicsit javítottam a sablonon, úgyhogy az átlag is szerepeljen. Ez persze ugyanígy ezüstbe, bronzba és vigaszba. Ja és a versenybe csak a kezdetektől fogva itt lévő szerkesztők jöhetnek (bár lehet olyat is hogy ha csak 5-ször volt itt, akkor annak az átlagát nézzük, dehát én nem tudom, nekem ez nem tetszik annyira). A díjak szerintem pünkösdre várhatók (május 31. vagy június 1.).


A legjobb szerkesztő
Köszönjük, kedves xy, hogy részt vettél az autópálya-műhely által szervezett versenyeken, ahol az utóbbi 6 helyezésed átlaga (x) szerint te lettél az első. Ezzel te lettél a félév legjobb szerkesztője az autópálya-műhelyben. Gratulálunk! Várunk a következő félévben is!
Tricsahaggyá' üzenetet 2009. február 25., 14:32 (CET)

Éremtáblázat

VERSENY (sz.) Tricsa Beroesz Szasza Madura Máté
2008. december -  Németország Vigaszdíj; 4. helyezett
2009. január -  Franciaország Vigaszdíj; 4. helyezett
2009. február -  Magyarország
2009. március -  Ausztria
2009. április -  Csehország
A versenyek során elkészült szócikkek listája
Tricsahaggyá' üzenetet 2009. február 25., 14:53 (CET)

Utolsó szócikkem ma csinálom ebből a versenyből, remélem 28-án 24:00-ig lehet csinálni. – Tricsahaggyá' üzenetet 2009. február 28., 14:16 (CET)

Le a kalappal

Rekord mennyiségű (normálisan megírt és tartalmas) cikk született a magyar hónapban. Gratulálunk Tricsának és Beroesznek. Köszönjük! – Madura Máté Email vitasarok 2009. március 2., 15:38 (CET)

Egy dolgot azért mindenképpen szeretnék kérni. Ez a legmagasabb szintről elhangzó mély hangú dörgedelem lesz, amit adminisztrátori hatalmamat tanúsítván az ég elsötétülése, villámok cikázása, kisebb földrengés és teljes napfogyatkozás közepette intézek hozzátok:

Könyörögve kérlek titeket, hogy NE TÖLTSETEK FEL JOGSÉRTŐ KÉPET!!!! Az M3 Archeopark című cikkhez feltöltött két kép lopott volt, talán már valaki le is radírozta. Nagyon kérek minden versenytársat, hogy NE kísérletezzen hasonlóval, mindenképpen le fog bukni. A múlt héten a bürokraták pont ilyen eset miatt nyirbálták meg valakinek a szerkesztői jogait. (Elvették a járőri jogkörét.) (napfogyatkozás vége)

Most jön a fontos rész, most figyelj!!
Ha képet szeretnétek a cikkhez, akkor a következő olyan források állnak rendelkezésre, ahol nagyszámú ún. szabad kép érhető el:

A Wikimedia Commons. Ez csak szabad képet tartalmaz. Beírod a szükséges keresőszót és kész, nem magyarázom tovább.

Az főleg magyar képek keresése esetén használható jól. A fenti hivatkozásra kattintván az Indafotó részletes keresőjébe jutsz. A keresősávba beírod pl, hogy "M7". Azután alul a "licenc" feliratú mezőben kipipálod mindkét lehetőséget, majd a "Keres" gombra kattintasz. Máris egy nagy rakás szabadon felhasználható képet tol eléd az Indafotó, csupa napfényes kép az M7-es autópályáról.

Az külföldi képek keresésére használható, magyar kép csak kevés van rajta. A fenti hivatkozásra kattintván az Flickr részletes keresőjébe jutsz. A keresősávba beírod, hogy "motorway" vagy "autostrada". Az oldal alján a Creative Commons felírat mellett kipipálod mind a két lehetőséget, majd a "search" felíratra kattintasz. A Flickr máris aegy nagy rakás külföldi autópályás képet nyom az orcádba, amelyekben nyugodtan lehet turkálni.


Itt van pl. egy {{cc-by-sa-2.0}}(?) alatt közzétett kép a Salzburgtól dél felé tartó autópályáról: http://www.flickr.com/photos/rudiriet/403773385/ Éppen aktuális.

Ne feledjétek, hogy a licenc csak akkor lesz érvényes, ha a feltöltött kép dokumentációjában feltünteted az eredeti szerzőt és a helyet, ahonnan letöltötted a képet. Példaként álljon itt egy kép, amelynek teljesen rendben van a dokumentációja: Fájl:Púpos Pásztónál 1980-ban.jpg


Mi a teendő, ha nincs kép? Hát, ez esetben sajnos úgy jártunk... Ha nincs kerékpárunk, akkor kénytelenek vagyunk gyalog menni, nem lophatjuk el másét. Illetve van lehetőség, de ahhoz előbb tisztába kell kerülni azzal, hogy miféle képeket szabad felhasználni. Tessék hát gyakorolni a fenti három oldalon! Beroesz 2009. március 3., 08:46 (CET)

Ezekkel én eddig is tisztában voltam, de mostmár még jobban fel vagyok világosítva. Mint az userlapomon is megemlítem, kedvelem az időjárás viszontagságait. A napfogyatkozás sem kivétel ez alólVigyorMadura Máté Email vitasarok 2009. március 3., 17:37 (CET)

Szerintem Máté is tudja, hogy én voltam, de ahogy neki írtam Érd képeiről, észreveheti, hogy én nem ismerem ezt a licences dolgot, hogy melyik képnek mi a licence, de hát most már törölték, így már eltűnt, vége, stb., de én nem gondoltam ilyesmire. És lehet, hogy az üzenetek végén több ki aranyos smiley van, szerintem ez nem olyan vicces. Lehet, hogy nem arra céloztok, amire gondolok (arra, hogy a másik még ilyet se tud, ezt se tudja, stb. (de nem hiszem)), de én nem tartom viccesnek. – Tricsahaggyá' üzenetet 2009. március 4., 16:10 (CET)

Mindenkinek egyszer bele kell ebbe jönni, vagy előbb, vagy utóbb, ezért szerintem senki sem nézi le a kolléágáját. Nem így van? Eleinte nekem is töröltek egy "csomó" képet:( – Madura Máté Email vitasarok 2009. március 4., 16:19 (CET)

Egy kis rendbetétel

Szomorúan tapasztaljuk - Beroesz kollégámmal - hogy az {{Út infobox}}(?) sablonunkon, anon szerkesztők módosítanak. Ez a módosítás, a cseh autópályás cikkekre hat ki, ugyanis ez az anon mindig zölddé varázsolja az infobox színét. Csehországban pedig a sztrádák logója igenis piros, csak az autóutaknál kék, de nem zöld. Ezért kérek minden műhelytagot, hogy az áprilisi hónapban a versenyben a cseh autópályák legyenek szemelőtt. Ezeket kellene rendbeszedni és formázni. – Madura Máté Email 1848-49 vitasarok 2009. március 16., 18:11 (CET)

Mi a háttérszín alapja?

  • Autópálya számának a színe?
  • Autópályán lévő táblák színe?
  • Autópálya-táblák színe?

Csak hogy tovább bonyolítsuk: van olyan ország, ahol az autópálya és a gyorsforgalmi út sokkal élesebben különül el egymástól, mint Magyarországon. (Még a táblák és a logók színe is különbözik.) Mert ha a logo színe a fontos, akkor meg kellene alkotni a gyorsforgalmi út infoboxot, hogy a csehek kétféle színét vissza tudjuk adni.

A történelmi és az el nem készült autópályák számára jobb lenne egy külön szín, amellyel jeleznénk, hogy ez egy félbemaradt alkotás. A szürke vagy a sötétszürke lenne a legtalálóbb. A Berlinka esetében különösen, mert ott három országot érint az út, mégis Lengyelország piros színében pompázik a sablon. – Beroesz 2009. március 18., 08:35 (CET)

VÁLASZ: A helyes megoldás az első, vagyis a szám színe. Pl.:M3, D2; A14... Akkor legyen cseh-hónap a következő, mert ha beleegyeztek, akkor nem csinálok szavazást. – Madura Máté Emailvitasarok 2009. március 21., 17:51 (CET)

39 szócikk

Tudom, hogy 120 000 szócikkből 39 nem sok, de azért szép eredmény, hogy négy hónap alatt 39 szócikket írtunk 4-en. – Tricsa haggyá' üzenetet 2009. március 30., 12:23 (CEST)

Ez így van. Bizakodással nézve a jövőre, lesz itt még 2x39 is:) Reméljük. Hajrá! – Madura Máté Emailvitasarok 2009. április 1., 17:05 (CEST)

Felhívás a félévi versenyre

Kérlek szavazzatok, hogy a régebben megbeszélt félévi „verseny” hogy legyen (írjátok be dőlt betűkkel a neveteket a megfelelő alá):

:-):-):-)Tricsa haggyá' üzenetet 2009. március 31., 13:01 (CEST) Hát ez érdekes... Lehet, hogy CsGábor ötletét kellene támogatni :-)Tricsa haggyá' üzenetet 2009. március 31., 13:06 (CEST)

Újabb szavazás (dehogyis) :-): Legyen kétféle díj inkább? Szerintem igen. – Tricsa haggyá' üzenetet 2009. március 31., 13:07 (CEST)

Szerintem is. – Madura Máté Emailvitasarok 2009. április 1., 17:08 (CEST)