Vita:Zoran Zaev

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 4 évvel ezelőtt a(z) Politikai részrehajlás? témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Politikai részrehajlás?[szerkesztés]

A bevezető szakaszban hogy maradhat ilyen, egyértelműen politikailag részrehajló, ráadásul nem igazat állító tartalom? Ugyanis a kommunista, Soros-támogatta Zaevet nem Gruevszki elmenekülése után kezdték ekézni, hanem már azelőtt, hogy miniszterelnök lett volna. Csak pár perc guglizás. – Sziráki Tamás vita 2019. május 16., 20:18 (CEST)Válasz

Ha észrevételt teszel, előbb érdemes elolvasnod a teljes mondatot. Ez a mondat elsősorban Bayer Zsolt állításait tartalmazza, és nem állít mást, mint ami le van írva. Tehát nem szól a mondat arról, hogy kormányra jutása előtt ki hogyan vélekedett Zaevről. Ebből következően az általad kifogásolt mondat nem lehet "nem igaz" (vagy "igaz") abban a vonatkozásban, amiről nem is szól.

A Wikipédiának van egy elve: Szerkessz bátran. Cikkeinket bárki szerkesztheti.--Linkoman vita 2019. május 16., 20:51 (CEST)Válasz