Vita:The Ultimate Collection 1990-2014

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A törlési megbeszélés eredménye (2021. június)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: nem nevezetes, törölve. – FoBe üzenet 2021. június 7., 21:26 (CEST)Válasz

Back to Basics[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes album GhostDestroyer100 vita 2021. május 25., 16:46 (CEST)Válasz

Dr. Alban 2007-ben megjelent albuma, amely nem aratott nagy sikert. Slágerlistára sem került fel (három kislemez igen, de maga az album nem). Interwikije sincs. Források nem megfelelőek, és keresés során sem találtam ilyeneket. Ugyanúgy nem nevezetesek a következő albumai sem:

Slágerlista közelébe sem jutottak, igaz, az utóbbi három válogatáslemez. Megbízható források egyiknél sincsenek, és keresés során sem találni jobb forrásokat. Egyik sem nevezetes. GhostDestroyer100 vita 2021. május 26., 19:52 (CEST)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!