Vita:Tüntetések a Broadway jegyirodánál

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Symbol thumbs up.svgEz a szócikk szerintünk jelenleg a legjobb magyar nyelvű online összefoglaló a témájában, nem találtunk nála jobb weblapot.
Ha szerinted nem a legjobb, írd le, miért nem, távolítsd el a sablont, és vedd ki a cikket a listából.

Cscr-former.svgA(z) Tüntetések a Broadway jegyirodánál kiemeltszócikk-jelölt volt.
Itt találod meg, miért nem kapta meg a kiemelt státuszt. A régebbi jelöléseket itt gyűjtjük össze.

Mérföldkövek a cikk életútján
Dátum(ok: tól/ig) Esemény Eredmény
Jelölték kiemelt szócikknek Sikertelen jelölés

Vitaarchívum
Filing cabinet icon.svg
1. 2008. április 20. – 2008. május 30. (Kezdetektől a kiemeltszavazásig)

A kiemeltszavazás eredménye[szerkesztés]

Itt: → Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Tüntetések a Broadway jegyirodánál. Zastava S. Jugoslavije.png Szajci reci 2008. június 7., 07:30 (CEST)

SN sablon, itt és általában[szerkesztés]

Az SN sablon azért került a cikkre, mert egy vitatársunk indoklása alapján, amellyel SN sablont tett a Csata a Zengőn cikkre, idevaló, ld. Wikipédia:Véleménykérés/Csata a Zengőn. És ezenkívül meg igen sok cikkünkre. Megjegyzem, nem értek egyet az SN sablon elhelyezésével sem itt, sem az említett cikken, és azon a még két cikken sem, amelyen szintén elhelyeztem. Megpedig azért, mert nem volt más módom: a véleménykérés nyilvanvalóan nem működik. Tetra: pártízezer szerkesztéssel és néhányezer cikk megírásával lettem megerősített szerkesztő. Most viszont komolyan elgondolkodtam rajta, érdemes-e arra fordíani az időt, hogy itt dolgozzam, ha valós indoklás nélkül belerondíthatnak a cikkeidbe - mint ahogy most én tettem ezzel a cikkel - a Wiki kontrollmechanizmusai pedig ezt nem képesek megakadályozni. Mégegyszer: nem értek egyet az SN sablonnal ezen a cikken, és nem azért helyezem el rajta újra. El lehet újra tüntetni innen is és a másik két cikkről is, ha ez megoldás: ebben az esetben nem vitázom tovább.– Korovioff vita 2009. július 5., 15:16 (CEST)

Levettem az SN-sablont, aminek egyébként is csak figyelemfelhívó szerepe volt, láthatóan kevés sikerrel. Azért örülnék néhány hozzászólásnak a fent említett lapon az SN-sablon alkalmazhatóságáról, kezd elég negatív vélemény kialakulni bennem a magyar Wiki működésének bizonyos oldalairól.– Korovioff vita 2009. július 5., 22:55 (CEST)

Igen, elolvastam a szerkösszefoglalódat, megnéztem az említett vitát, és még mindig tartom: gyerekes. Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Pár tízezer szerkesztés után sem látod még, kivel és hogy érdemes felvenni a "harcot"? De tényleg. Ez egy gyermeteg próbálkozás volt, kettős mérce van, volt, lesz, nem így fogod megszüntetni. Abszolút egyetértek veled, csak az eszközök. tetraTetraeder.jpgdumaláda 2009. július 6., 08:14 (CEST)

+ ha nem indokolja, ugyanúgy vedd le, ahogy én is levettem. Benne van a szövegében a sablonnak: nyugodtan vedd le ha nincs indoklás. Ne idegesítsd magad rajta, ő hibázik ha nem indokol :) (itt meg te hibáztál) tetraTetraeder.jpgdumaláda 2009. július 6., 08:16 (CEST)

Már levettem. Visszarakta. Mindegy, hagyjuk, a Véleménykérés lapon mintha lassan előrejutnánk, csak két hozzászóló kellett hozzá. Itt tényleg én hibáztam, de a normál procedúra nem müxött, azért. Persze nem ez a követendő példa.– Korovioff vita 2009. július 6., 16:16 (CEST)


Off[szerkesztés]