Vita:Török Ferenc (rendező)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Karmela 7 évvel ezelőtt a(z) Képcsere témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Sikertelen kapcsolatfelvétel[szerkesztés]

Kaptam egy emailt, amire nem tudok válaszolni, mert nincs benne a feladó email címe. Kedves Zsuzsa! Amennyiben olvasod ezt a vitalapot, kérlek reagálj itt, vagy küldd el még egyszer a leveled és írd bele az email címed. Üdvözlettel, --BáthoryPéter vita 2015. február 4., 17:23 (CET)Válasz

Kedves Zsuzsa! Segíteni szeretnék, de higgye el, az öntől kapott emailekben üres a feladó mező, hiába nyomok a válasz gombra, csak a neve jelenik meg, az email címe nem. Feltehetőleg valamelyikünk levelezőrendszerének a hibája. Kérem küldjön még egy levelet, amiben szöveges leírja azt az email címet is, amire a választ küldhetem. Köszönettel, --BáthoryPéter vita 2015. február 5., 00:22 (CET)Válasz

Képcsere[szerkesztés]

A cikkalanytól érkezett személyes kérésre lecseréltem a képet, de megírtam neki, hogy nem tudom, hogy meddig lesz a képnek maradása. A lecserélt szemüveges kép lényegesen profibb, sőt a Commonson ki is tüntették. A jelenlegi, de sajnos amatőr jellegű kép viszont a rendezőnek egy olyan arcát mutatja, amiben inkább látja önmagát.

Ígéretet kaptam az igazán jó megoldásra, egy újabb és jó minőségű fotó feltöltésére a cikkalany részéről.

--Karmela posta 2016. november 26., 16:45 (CET)Válasz