Vita:Szentiván (egyértelműsítő lap)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Nullextrakadémia 15 évvel ezelőtt

Most valóban ugyanoda irányít mindkét link. De ha egyszer! :) - lesz annyi szufla a népben, hogy minden egykori, mai és potenciálisan önálló település történetét megírja, akkor már nem egy helyre fognak mutatni a linkek.

További kakukktípusok:

Az ilyen néhánytól néhány ezer fős népességig terjedő lakott helyek a településrendszer talán legállandóbb építőkövei - és ugyanakkor nem lennék nagyon meglepve, ha vénségünkre szinte kivétel nélkül húsz-harmincezres önkormányzatok részönkormányzataiként egzisztálnának. Mi lesz akkor: egy egész néhai járás/kistérség egyetlen szócikkre fog mutatni? :) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. december 31., 18:59 (CET)Válasz

Nem pontos. Tiszasziget és Ószentiván ugyanaz az entitás: névváltoztatás történt csak.
Magyarszentiván esetében viszont elvileg megírható a külön cikk, ezért benthagytam mindkét belső linket annak ellenére, hogy pillanatnyilag ezek is ugyanoda mutatnak.
Tudom hogy ez implicit (csak az én bomlott agyamban lévő) rend, de azért egy fajta rend.
(Emiatt azért nem kezdenék háborút, vannak rosszabb nünükéim is.)
Peyerk vita 2008. december 31., 19:08 (CET)Válasz
Mondhatnám, hogy én azért hagynám meg előrelátóan mindkét linket, mert mire tényleg megírjuk az összes entitást, addigra Ószentiván/Tiszasziget már csak egy megaszegedi kerület lesz.
De lehet, hogy ez még wikipédista érvnek is erőltetett mondás lenne ... :) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. december 31., 19:40 (CET)Válasz