Vita:Szentendrei Református Gimnázium

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 13 évvel ezelőtt a(z) Lexikonba való cikk kellene témában

A http://szrg.hu/a-gimnazium-tortenete/ és a http://szre.hu/a-szentendrei-reformatus-gimnazium-alapitasanak-tortenete/ oldalról a szerző engedélyével hoztam át az szöveget. --Frkandris vita 2011. február 20., 14:03 (CET)Válasz

Lásd a sablonon: WIKIPÉDIA:OTRS. --Pagonyfoxhole 2011. február 20., 14:16 (CET)Válasz

oks, rajtavagyok. --Frkandris vita 2011. február 20., 14:17 (CET)Válasz

Lexikonba való cikk kellene[szerkesztés]

Miután nagy örmünkre az OTRS rendben van, rossz hírként hathat, hogy megjegyzem: ez nem lexikoncikk, hanem a gimnázium bő lére eresztett, saját tájékoztatója.
Stílusa - nem beszélve arról, hogy a jelen idő helyett múlt időt használunk 186000 szócikk óta - olyan felületes fogalmazásokat tartalmaz, mint pl. a törvények értelmében közbeszerzési pályázat.
Ha érzékeny lelkű Wikipédisták nem értenék, mitől felületes, nos, megmondom:
  1. Egy lexikonban nem elég azt mondani, hogy "a hatályos törvények", hanem meg is kell mondani, melyek ezek. (Szerencsére itt az egész mondat nem érdekes, hiszen az építkezésnek a közvélemény, a hívek számára pont nem a legfontosabb adata a közbeszerzés (kivéve akkor, ha olyan balhé van belőle, mint a MÁV- Bombardier esetben).
  2. Bár a Wikipédiának nincsenek terjedelmi korlátai, de lexikonnak akkor tartja magát, ehhez pedig a lényegtelen, csak szűk kör számára érdekes információkat ki kellene hagyni.
  3. Van eset, amikor a kevesebb a több.--Linkoman vita 2011. március 21., 15:57 (CET)Válasz