Vita:Szent Mór Kollégium

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ginalgabor 15 évvel ezelőtt
Ez a szócikk témája miatt a Pécs-műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Bővítendő Ez a szócikk bővítendő besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Közepesen fontos Ez a szócikk közepesen fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: EniPort (vita), értékelés dátuma: 2013. május 20.
Péccsel kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Üdv!

Viszonylag új vagyok még a Wikipédián: ez az első önálló szócikkem, amit az elejétől én írok, így vannak még hiányosságaim. A lapot Cassandro megjelölte a Forma sablonnal: vagyis van rajta még mit faragni. :) Szeretném leszögezni, hogy tiszteletben tartom az adminok véleményét, de a sablonban megjelölt linkeken keresztül talált stilisztikai és formai követelményeket átfutva még nem értem, hogy pontosan mire is gondolt, mikor megjelölte.

Rengeteg anyagom van még a témához, lévén, hogy én voltam a kollégium utolsó diákbizottságának (idén nyáron zárták be, hogy a PTE Rektori Hivatal kellően reprezentatív helyre költözhessen) a "kommunikációs és szervezési ügyekért felelős titkára". Szeretném, ha a rengeteg összegyűjtött anyag nem veszne el a semmiben, hanem itt méltóképp összefoglalhatnánk. A problémám jelenleg az idő: épp a vizsgáimra készülök.

Kérek bárkit, aki építő jellegű ötlettel tud előállni a szócikk átformálásához, ill. továbbfejlesztéséhez, hogy írjon nekem, vagy ide a vitalapra.

Előre is köszönöm!

Ginál Gábor vita 2008. augusztus 19., 23:25 (CEST)Válasz


Nézd meg ezt a szócikket: Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium. Elvileg ezeknek kellene benn lennie egy iskoláról. Ebben a konkrét esetben szerintem a jobb felső sarokban levő infoboxot hiányolta Cassandro. A pédacikkből ki tudod másolni a forráskódjátm, aztán át kellene írni erre onatkoztatva. + Még nem adtál meg forrást, kérlek pótold. Pilgab üzenet 2008. augusztus 20., 00:06 (CEST)Válasz


Köszi Pilgab, megnézem! :-)

Ginál Gábor vita 2008. augusztus 21., 08:27 (CEST)Válasz