Vita:Svéd királyok listája

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 16 évvel ezelőtt a(z) Svédország uralkodóinak listája témában

Évszámok[szerkesztés]

Jók az évszámok? Az angol oldalon sok eltér. Sajnos még nagyon hiányos ez a lista. --nagytibi üzen, ? 2005. október 2., 23:06 (CEST)Válasz

Lily 15-nek[szerkesztés]

Azt elmondanád miért jó, hogy ha egy létező cikkre irányítom a linket, akkor miért csinálod vissza? Nehogy elérhető legyen az oldal, vagy azért, hogy valaki mégegyszer megcsinálja a cikket?

Királynevek[szerkesztés]

Sziasztok! Itt a svédeknél úgy látom nem nagyon érvényesül az, hogy a szócikkek címében benne van a "svéd király". Nekem egyszer valaki (Konkrétan Burumbátor és Lily15) azt mondta, hogy van egy megegyezés, miszerint a (nem magyar) királyok szócikkeinek a címében benne van a királyi cím is, pl. "I. Svend dán király". Nem kellene ezt itt is érvényesíteni? --Antissimo 2006. október 6., 14:11 (CEST)Válasz

Talán kéne, hiszen az egész Wikipédiában így érvényesül, de talán a skandinávoknál kevésbé jelent gondot, ha nem teszed ki. Kevés Svend, vagy Olof (Olaf), stb. nevű királyai vannak más népeknek. PErsze például (az egyébként gyakori) Károly nevű királyoknál félreértésekre adhat okot a "svéd király" kitétel elhagyása. Crusader 2006. október 6., 20:50 (CEST)Válasz

Svédország uralkodóinak listája[szerkesztés]

Itt archiválom a fenti szócikk szövegét, mivel nem volt teljes és amúgy is felesleges volt.

Itt most csak a jelenlegi, Bernadotte-ház svéd uralkodói kerülnek felsorolásra, akik 1818-tól birtokolják a svéd koronát.

Bernadotte-ház

Életkor kiemelése[szerkesztés]

Mondja már meg valaki, hogy miért kell az életkort ocsmány vastagon szedett fekete betűkkel kiemelni? Különösen, hogy tartalmilag nem járul hozzá a cikkhez. Csak optikaliag lesz csúnyább, ráadásul kisebb felbontású képernyőkön két sorban jelenik meg, ami áttekinthetetlenné teszi az egészet. Crusader 2008. április 27., 14:20 (CEST)

Ide kérnék értelmes válaszokat, máskülönben mindig vissza lesz állítva. Crusader 2008. április 27., 14:23 (CEST)

Előnézet![szerkesztés]

Bár a wikipédia általános szerkesztési elvei is kérik, én itt külön kiemelném, hogy használjanak a szerkesztők előnézetet, mert abszolút követhetetlen pl. a tizen-x Erikes képpel történő változtatgatásokhoz hasonló abszolút értelmetlen, céltalan változtatás, melynek eredménye ráadásul hibás is lett. Szóval szerkesztés előtt lécci tessék általános elveket olvasni! Crusader 2008. május 14., 21:06 (CEST)

FORRÁSOK![szerkesztés]

Jók az új változtatások és kiegészítések, de ne feledjünk már el forrásokat adni (a terem búráját) Crusader 2008. május 19., 19:18 (CEST)

193.225.13.74 B+[szerkesztés]

193.225.13.74-nak üzenem b+, hogy tegyen már be forrásokat, amikor javít, vagy változtat, ne csak aaaaa meg bbbbb üzeneteket a megjegyzésbe. Még egy ilyen idióta kommentes változtatás vissza lesz vonva... Crusader 2008. június 6., 16:12 (CEST)