Vita:Simor András (közgazdász)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Lektor sablon oka: kinevezték az MNB elnökének, egy-két nyilatkozat, információ kellene a cikkbe ezzel kapcsolatban.--Burumbátor Burum kerekasztala 2007. március 8., 16:11 (CET)

Utólagos engedelmeddel levettem a sablont: kibővítettem a kívánt infókkal, de ez még nyilván sokat fog finomodni (primőr még az elnök).--Korovioff 2007. április 14., 18:30 (CEST)

Úgy érted, zöld, mint a vackor?? Na, mindegy, majd érik, pirosodik egy kicsit :))) --Burumbátor Burum kerekasztala 2007. április 14., 18:41 (CEST)