Vita:Rudolf Péter

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ronastudor 10 évvel ezelőtt a(z) Kiváló művész témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Nem mellékes[szerkesztés]

A művész esetében a színházi munka /szerepek, rendezés/. Ki kellene egészíteni

Bővítés[szerkesztés]

Elkezdtem a cikket kibővíteni. Tényleg nagyon ráfér. – Krisztavita 2010. június 1., 22:33 (CEST)Válasz

Kiváló művész[szerkesztés]

Szervusztok!

A 78.92.146.52 anon szerkesztését a szócikkből áttettem a vitalapra:
„Tisztelt Lapszerkesztő(k)! Nem találom a vitaoldalt, ezért ide írom a felvetésemet. Rudolf Péter "állítólag" Kiváló-művész. ?????? Idézet a jogszabályból: "A kitüntetést a miniszterelnök adja át legfeljebb öt képző-, ipar-, fotó-, film- és előadóművésznek minden év március 15-én. A díjra javaslatot tenni a megelőző év november 30-ig az Oktatási és Kulturális Minisztérium Társadalmi és Civil Kapcsolatok Titkárságán, a kulturális kitüntetési referens címén lehet.[1] ''''Csak az kaphatja meg, aki rendelkezik érdemes művészi kitüntetéssel, és a két díjazás között eltelt öt év.[2]"'''' Rudolf Péter soha sem kapott még érdemes-művész díjat sem. Hogyan lehetett akkor Kiváló-művész, 43 éves korában? Utána kellene nézni, mivel eléggé sértő a többi többi, neves, a díjat méltán megkapó művészekre nézve!!!!!!”

Itt bőven található infó arról, hogy Rudolf Péter kiváló művész is. --Ronastudor a sznob 2014. március 19., 10:15 (CET)Válasz