Vita:Pelenka

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

ez halál komoly, hogy politikusok is...? valahányszor dühös vagyok a Gyurcsányra, erre fogok gondolni :-D

Amerikai (angolszász) politikusokra vonatkozik az eredeti angol szöveg. De gondolni azért szabad Gy.F.-re is. :-) Csobankai Aladar 2005. június 18., 19:24 (CEST)

Eltérő okok[szerkesztés]

Talán nem szerencsés egyszerre írni négy dologról (keverve): a babákról, az inkontinenciáról, a foglalkozással kapcsolatos problémákról és a mániákusokról. Ez négy – szerintem – eltérő célcsoport, teljesen eltérő pelenkákkal. Ha rá tudom venni a páromat, hogy írjon róla, akkor további részletek a reklám után. Smile1.gif --grin 2005. augusztus 15., 20:37 (CEST)

Igazad van, tényleg nem biztos, hogy ez így szerencsés. Anno hevenyészve fordítottam le az angol cikk elejét az akkori állapotban, és mechanikusan átvettem az ottani struktúrát is. Azóta az a cikk már gyökeresen átalakult, pl. az egyéb célcsoportok a legvégére kerültek külön alfejezetbe. De eredetileg sem szándékoztam a pelenkaimádókról (Warning! Explicit content!) oldalakat írni ebben a szócikkben, csak megemlíteni, hogy ilyen is van. Ali 2005. augusztus 15., 22:21 (CEST) :)

OTRS[szerkesztés]

A pelenkázás rövid története című szakasz engedélyezése: