Vita:Pálmai Szabolcs

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Crystal personal.svg Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index


Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Véleményem szerint szükség lenne szöveges részre is. Én is utána néztem a művésznek. És találtam egy színpadi szerepét (Kakukkfészek) a Színházi Adattárban. Így talán elfogadható a színész megjelölés is. Egyébként Pálmai Szabolcsnál csak a szinkronszínész foglalkozást lehetne megjelölni. Más esetben, a színészeknél teljesen fölösleges ezt a kategóriát használni, hiszen ez egy természetes dolog. A filmekben is szereplő színészek mellé sem teszünk, filmszínész titulust. --Kispados vita 2011. szeptember 17., 07:25 (CEST)