Vita:Navracsics Tibor (politikus)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rlevente 6 évvel ezelőtt a(z) Juncker kép? témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)

Ne előzzük meg a valóságot, ha kérhetem[szerkesztés]

kivágtam egy szöveget:"A meghallgatást követően Sabine Verheyen, az Európai Parlament kulturális és oktatási bizottságának koordinátora kijelentette, hogy Navracsics Tibor egyértelműen megmutatta, hogy igazi európai. [1]"

Mások pedig eltérően nyilatkoztak. Október 2-án 19:40-kor még nincs lezárva a kérdés. Ezért teljesen felesleges pro vagy kontra nyilatkozatokat idézgetni. Meg kell várni, amíg egyszerű kijelentő mondattal lehet bővíteni az életrajzot.--Linkoman vita 2014. október 2., 19:41 (CEST)Válasz

Juncker kép?[szerkesztés]

Miért van egy Navracsics Tibor személyéről szóló cikkben Junckerről kép? Nem igazán értem, de valaki felvilágosíthatna. :) DrNagyE ‎ üzenőlapja  2018. április 25., 11:52 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Töröltem. – Rlevente üzenet 2018. április 25., 13:33 (CEST)Válasz