Vita:Művészettörténet

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szajci 16 évvel ezelőtt a(z) A kiemeltszavazás eredménye témában
Ez a cikk kiemeltszócikk-jelölt volt. Itt találod meg, miért nem kapta meg a kiemelt státuszt. A régebbi jelöléseket itt gyűjtjük össze.

Cím[szerkesztés]

Nem értem a címet. Ha az angol Wiki levő cikk volt az alap, az elég baj, mivel ott a semlegességét és a forráshiányát sablonnal jelölték, vagyis vélhetően valaki egy szuszra össze akarta foglalni a művészet történetét.
Elég baj. A művészettörténetről mint tudományról, a módszereiről, főbb művelőiről lenne érdemes egy cikket szerkeszteni és nem a művészet teljes történetét összezsúfolni egy olyan lexikonban, ahol a témában többtucat lista, az egyes művészettörténeti korokról külön-külön szócikkek, művésze ezreiről életrajzi cikkek és települések ezreiről szóló cikkekben műemlékek ezrei már most is meg vannak írva.
Megismétlem, a művészettörténetről mint tudományról, a módszereiről, főbb művelőiről lenne érdemes egy cikket szerkeszteni.

Ebben szívesen segítenék.

De előbb el kellene távolítani ezt a több mint vázlatos művészettörténeti keresztmetszetet.
Ha mégsem ez a cél, akkor viszont nem helyes ezzel a cikkel elfoglalni a művészettörténet címszót, hanem pl. A művészet történetének korszakai címen kellene próbálkozni - de nem fordítással, hanem a magyar Wikipédia már meglevő anyagának a rendezésével.--Linkoman 2007. augusztus 31., 22:16 (CEST)Válasz
Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaHiányzik az aláírás!

http://www.artchivum.com/[szerkesztés]

Hali!

A fenti címen egy csomó hasznos adatot meg lehet találni!! Sok sikert kedves hozzáértők!!!! – Peda 2008. február 17., 16:09 (CET)Válasz

A kiemeltszavazás eredménye[szerkesztés]

Itt: → Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Művészettörténet. Szajci reci 2008. március 15., 20:23 (CET)Válasz