Vita:Kisfaludy György

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Malatinszky 10 évvel ezelőtt a(z) Második törlés témában

Mi az a szálszerű univerzum? – Hkoala 2007. november 12., 17:51 (CET)Válasz

Én nem tudom, de ha köze van a térhajtóműnek is hozzá, meg a free energiának, akkor...

B.Zsolt 2007. november 21., 23:26 (CET)Válasz

Én személyesen ismerem! 2008. február 19., 20:48 (CET)

Ez most egy vicc akar lenni? Mert ha igen, akkor talán nem a wikin kéne, ha meg nem, akkor valami nagy baj van a világgal.

A cikk teljes mértékben elfogult. A linkelt forrás önreklám. A cikkben semmit nem támaszt alá független forrás. A cikk fizikával kapcsolatos állításai kivétel nélkül hamisak. (Történetesen értek hozzá.) A cikk informatikai életútjával kapcsolatos állításait sem támasztja alá forrás, és a világhálón ezekkel ellentmondó állítások is fellelhetőek. (Ezen kívül személyesen hallottam tőle hamis állításokat informatikai eredményeivel kapcsolatban.) A forma kedvéért még a hamis állításokat sem töröltem a cikkből, hogy megadjam a lehetőséget azok megbízható forrással való alátámasztására. (Jó munkát :'-)) Hiteles forrásnak nem minősül a feltalálóhoz köthető körök által írt forrás. Ha nem érkeznek források, akkor törlöm a megalapozatlan kijelentéseket, K. Györgyöt pedig a feltalálók kategóriából, amennyiben nem támasztja alá hiteles forrás, hogy bármi működőt feltalált volna eddig. édr vita 2008. július 6., 22:12 (CEST)Válasz

Én is személyesen ismerem,és nem önreklám.Punktum.

Az hogy valakit, vagy személyesen ismerünk, még nem teszi enciklopédikussá... A "punktum" az érvekhez tartozik, vagy csak hangulatfestő jellege van?
Engem ez a téma, kísértetiesen emlékeztet a Forgásgravitáció szócikkre, ami végül törölve lett. Nem érdemtelenül, (ugyanezek a problémák voltak:alátámasztottság, forrás), és ha jól emlékszem nem is egyszer... - mondotta Stewe007 Feedback 2008. október 24., 22:00 (CEST)Válasz

Több az AGYA ,mint 100 ........[szerkesztés]

Hatalmas dumával rendelkezik.Hogy kint van, az maga a csoda.....,Majdcsak felfedezi valaki....,


Tisztelt Törlésre Jelölők!

Ezt a lapot azzal az indokkal hoztam létre, szerintem sokan érdeklődnek az adott személy iránt. Ezt a következővel tudom bizonyítani:

Google keresőbe beírva a "Kisfaludy György" szavakat, azonnal a wiki automatikus kiegészítés jelenik meg. Én ezt úgy értelmezem, hogy sokan arra kíváncsiak, a wiki mint mond az illetőről. Ha ez kevés indok, akkor tényleg törölni kell ezt a lapot.

Második törlés[szerkesztés]

Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Kisfaludy György (második jelölés)

A cikket már kétszer töröltük nevezetesség hiányában. Aki esetleg ismét létre kívánja hozni, az kezdeményezzen helyreállítási megbeszélést a WP:T lapon. Ennek hiányában a cikket azonnalizni kell.

--Malatinszky vita 2013. augusztus 10., 12:41 (CEST)Válasz