Vita:Kim Basinger

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Lektor sablon indoklása[szerkesztés]

"Aztán jött a 8 mérföld, ahol Eminem mamáját alakította - rögtön el is kezdték híresztelni, hogy összejöttek egymással, pedig nem. Nemrég láthattuk a Mobil című izgalmas, de nem túl eredeti thrillerben, mint megmentésre váró anyuka, most pedig itt a Titkos ajtó, ahol Jeff Bridges melankolikus feleségét alakítja - aki megmentésre vár. Van ugyanis Kimben egyfajta törékenység érzékenység, ami ezek szerint nagyon bejön a rendezőknek, de a közönségnek is, és eközben még mindig az a bombázó maradt, aki volt."

Az ehhez hasonló megfogalmazású információk nem igazán lexikonba illőek. Érdemes lenne átfogalmazni, illetve bővíteni a szócikket és forrásokkal is kiegészíteni. – HG vita 2018. június 18., 12:44 (CEST)