Vita:Kenesei Krisztián

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Warmuz 13 évvel ezelőtt a(z) Avellino témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Sport témájú szócikkek (besorolatlan)
Labdarúgás témájú szócikkek (bővítendő besorolás)

Avellino[szerkesztés]

Az origo interjút készített Keneseivel. Szomorúan olvastam tőle az alábbi mondatot: „…Olaszországban huszonkilenc Serie B-s mérkőzésen játszottam, s nem hét meccsen, ahogy sokan írják.…” Na most nekem egyből a magyar Wikipédia ugrott be. „Nem kellett csalódnom”, tényleg 7/1-es átlag szerepel az infoboxban. Összevetve az angollal (22/8) valami nem stimmel. Bár hogy neki hogy jött ki a 29/2-es adat, azt nem tudom. Pár linket megnéztem, nagyjából mindenütt a 22 körüli mérkőzésszám volt. Még annyit, hogy a 7/1-es mutató Pilgab eme lapváltozatának az adata, még a cikk elkezdésekor. Nem is vitatom, hogy Gábor rosszat írt volna, de akkoriban még Avellino játékos volt, és a frissítés azóta is elmaradt. Nem elmarasztalásnak írtam, csupán érdekességképpen, hogy annak ellenére, hogy a Wikipédia sok helyen nem elfogadott megbízható forrásként, mégis eljut az információ akár még a szócikk alanyához is. – Warmuz ¤ vita 2010. december 5., 15:22 (CET)Válasz