Vita:Keller László

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Grin 2 évvel ezelőtt a(z) Kizárás 2012-ből témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Kizárás 2012-ből[szerkesztés]

Értesítést kaptunk[1] hogy a kizárásra vonatkozó szakasz „nem igaz”.

A szócikk három állítást fogalmaz meg, mindet forrásokkal alátámasztva:

  1. 2012. júniusban a pest megyei etikai bizottság kizárta (forrásolt)
  2. 2012. június után az országos etikai és egyeztető bizottság ezt szabályellenesnek minősítette (tehát a kizárás nem érvényes) (forrásolt)
  3. 2013. márciusban saját kérésére kilépett az MSZP-ből (forrásoplt, de a reklamáló is ezt állítja)

Ezen túl a források[1] szerint:

  • 2013. júniusában kizárták az MSZP frakciójából (amihez én nem értek de azt mondták hogy nincs szoros kapcsolatban a párttagsággal, ez a parlamenti klikkek neve és nem kötelező párttagnak lenni hozzá).

A reklamáció szerint:

  1. soha nem született a kizárásról pest megyei etikai bizottsági döntés
  2. „az MTI állításai valótlanok”

Ezen túl valótlannak jelzi az alábbi pontokat is, ami a szócikkben sem szerepel:

  • a pest megyei MSZP nem hozott döntést soha a kizárásról
  • az MSZP elnöksége soha nem tárgyalt a kizárásról

A reklamáció nem adott magyarázatot arra, hogy hogyan lehet feloldani az ellentmondást, hogy az összes forrás egybehangzóan ugyanazt állítja (feltételezem a reklamáló azt akarta ki nem mondva sugallni, hogy az összes sajtótermék ellenőrzés nélkül az MTI hírét vette át?).

Privátban arra jutottunk hogy ezt vélhetően csak az MSZP hivatalosan tudja megválaszolni, így amíg erről nincs „hivatalosan” információnk a vitatott részt megsablonoztam. Én nem szeretnék most az MSZP-vel levelezni, de ha valaki ehhez affinitást érez, ne tartsa magában. -- grin 2021. február 11., 09:22 (CET)Válasz

OTRS-en át felvettük a kapcsolatot az MSZP-vel. A válaszuk megérkezte után többet tudunk. grin 2021. február 17., 23:49 (CET)Válasz
Na jó, ledobtam a láncot. Keller szerint az MSZP hazudik, emellett mindenkinek a kva anyját. Picikét lazítok, mély levegő, és megálmodom, hogy akarok-e még ezzel foglalkozni, vagy megvárom míg szénné perlik egymást. – grin 2021. június 7., 13:47 (CEST)Válasz
  1. OTRS#2021021010008181