Vita:Káli-medence

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A Badacsony, Gulács, Szigliget nem része a Káli-medencének.--Talmann 2007. július 31., 14:27 (CEST)

Azok tanúhegyek. Annak kapcsán lettek megemlítve. De nyugodtan kiegészítheted te magad is.Beau de Noir 2007. július 31., 14:38 (CEST)
Ennyi erővel valóban fel lehetne szólalni a Balaton említése ellen is, ami hogy kerül a cikkbe hiszen az sem a Káli-medence része:) ejnyeDarkerthan 2007. július 31., 14:41 (CEST)
Akkor a bazaltvulkanizmus legyen külön szócikk, tanúhegyek nem nagyon vannak a Káli-medencében, ennyi erővel Hawaii-ról is lehetne írni, hisz ott is van bazaltvulkanizmus. A Káli-medence szócikk a Káli-medencéről szóljon.--Talmann 2007. július 31., 14:51 (CEST)
Azért ha a, mint ez esetben is Káli-medencéről van szó nem venném egy kalap alá a bazaltvulkanizmust Hawaii-al, de ahogy érzed:-) ha tudsz írni a bazaltvulkanizmusról egy cikket (engem nem vinne rá a lélek) szerintem ne fogd magad vissza. Sőt akkor se ha a Káli-medencéről;-) ezért wiki alapú a cucc nemde? (Amúgy úgy vélem a térség történetéhez tartozik szervesen, ha már egyszer ezek a jelenségek határolták valaha és képezték az alapját olyan mai jelenségeknek, melyek viszont a medencében találhatók: a speciális forrásvizek, stb. Egy mondattal sincs több benne mint ami kéne, sőt kevesebb.)Beau de Noir 2007. július 31., 15:00 (CEST)

Káli-medence a miskolci Szinva terasz beceneve is... :D – Award-star-silver-3d.pngAlenshaAward-star-silver-3d.png sms 2009. május 4., 16:14 (CEST)