Vita:Jewel Quest Solitaire 1

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Törlési megbeszélés eredménye (2013. augusztus)[szerkesztés]

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: nem nevezetes, nem enciklopédia-cikk. --Rlevente Műemlék piktogram.jpg üzenet 2013. augusztus 17., 16:37 (CEST)

Jewel Quest Solitaire 1[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Játékleírás egy olyan játékról (A Wikipédia-szócikkek nem használati útmutatók), amely valószínűleg önmagában nem nevezetes. A Jewel Quest-sorozatról szóló szócikkben elegendő lenne megemlíteni. HG vita 2013. július 20., 12:54 (CEST)

Pictogram voting info.svg Adminválasz:: jó lenne több vélemény, különben érdeklődés hiányában kell lezárni a megbeszélést. Bináris ideWikidata Kelt: Wikipédia,  2013. július 26., 16:35 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő Játékútmutató. Megjegyzésként: az összes kép is törlendő, ha törlődik a cikk, a lezáró admin előtte legyen kedves majd a képeket is törölni, nincs licencük, és amúgy is jogvédettek. Teemeah KPop.png Üzenő 2013. július 29., 19:46 (CEST)

Symbol merge vote.svg összevonandó ahogy HG javasolta. --Rodrigó 2013. augusztus 2., 10:23 (CEST)

Héééé. Itt néhány képet én magam csináltam, és nem fognak ölni azért, mert 1-2 képet felraktam. Mindenki megszeg egyes szabályokat, és ez a játék igencsak nevezetes – Aláíratlan hozzászólás, szerzője LAbora555 (vitalap | szerkesztései) 2013. augusztus 16., 21:33 (CEST)

Wikipédia:Képek. Itt kialakított szabályok vannak a képekkel kapcsolatban. Kéretik betartani. Mi itt nem úgy működünk, hogy "úgyis mindenki szabályt szeg". Ez egy szép tipikus magyar hozzáállás. Tessék elolvasni a szabályokat és aszerint játszani. Xiaolong Dragon.svg Üzenő 2013. augusztus 17., 16:34 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!