Vita:Hungaroton

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Crystal Clear app kguitar.png Ez a szócikk témája miatt a Könnyűzenei műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Bővítendő Ez a szócikk bővítendő besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Nagyon fontos Ez a szócikk nagyon fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Ary (vita), értékelés dátuma: 2014. augusztus 26.
Könnyűzenei témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Forrás[szerkesztés]

Szerintem már elég linket csatoltam, aki tud olvasni, annak ez elég bizonyíték lehet, mégis még mindig ott van, a "nem elég a forrás". Akinek ez sem elég, beszélgessen például Rolla Jánossal.--Sir Morosus vita 2012. június 28., 23:08 (CEST)


Úgy döntöttem, hogy elég a forrás a linkekkel, ezért a forráshiányt eltüntettem. "Akinek ennyi jó kevés..." és nem is emlékszik a Hungaroton történetére, annak újra ajánlom, hogy Rolla Jánost vagy Kincses Veronikát &c kérdezze!!!!!!!!!!!!! --Sir Morosus vita 2012. június 28., 23:20 (CEST)

Kritika[szerkesztés]

A Hungaroton monopóliumhelyzete politikai és szakmai okokra vezethető vissza. A szócikk szerint Bors Jenő puccsszerűen került eltávolításra. A mai ismeretek tükrében ez a "puccs" a vállalat értékeinek kiárusítását, keményebben szólva hazaárulást akadályozott meg. --ssimonyi 2014. augusztus 25., 11:00 (CEST)

Nem tudom kinek fájt volna, ha a Hungaroton lemezek bekerülnek az EMI terjesztői hálózatába, és ezzel a világon még több helyre eljutnak. Mit akart volna eladni a külföldieknek? A karvalytőke milyen magyar felvételekre akarta rávetni magát? Elhurcolták volna a zongorát meg a keverőpultot a Rottenbiller utcából? Mennyivel jobb a jelenlegi eljelentéktelenedett vállalat, aminek a lemezei gyakorlatilag belföldön is beszerezhetetlenek, mintaboltját bezárta, alig készít új felvételeket, és azok is 99%-ban „olcsó” kamarazenei és szólóprodukciók. --Sir Morosus vita 2015. június 22., 15:20 (CEST)

Népköztársasági Tanács?[szerkesztés]

A „Népköztársasági Tanács” nem NET? --Ronastudor a sznob 2015. június 22., 14:52 (CEST)

Kb. 22 000 szerkesztés után először felejtettem el valamit: köszönni! Elnézést, most pótolom. Szervusztok! --Ronastudor a sznob 2015. június 24., 13:20 (CEST)