Vita:Humber (autótípus)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hungarikusz Firkász 4 évvel ezelőtt a(z) Képgaléria témában

Ez nem fordítás. Egy-két tény átvétele az angol Wikiből még nem jelenti azt, hogy a magyar cikk fordítás lenne. A képek átvétele a Commonsból önmagában nem indokolja ezt.

Amúgy Georgano és Wise könyveiből fogom megírni a cikket.--Linkoman vita 2019. november 7., 10:34 (CET)Válasz


Képgaléria[szerkesztés]

Most látom, hogy ugyanabban a percben törölte valaki a modellek képeinek nagy részét, amikor sablonokat helyeztem el rá.

Csakhogy a képgaléria ilyen megcsonkítása önkénye, hozzá nem értő beavatkozás egy ilyen bonyolult történetű cég esetében.

Egy csonk szintű cikknél amúgy sem lehet megállapítani, hogy hány képre van benne szükség. Ezt a kérdést a komplett méretű cikk ismeretében lehet megítélni, de akkor sem egyetlen durva mozdulattal, mint amikor valaki egy nyilvánvaló hibát javít.

Tehát: türelmet kérek.--Linkoman vita 2019. november 7., 10:48 (CET)Válasz

Türelmet úgy kérhetnél, ha te is türelmes lennél, de nem vagy, de már fel sem veszem a „hozzá nem értő beavatkozás” típusú megjegyzéseidet (már unalmas mindig elmagyarázni, hogy ne személyeskedj, ne minősíts másokat).

Wikipédia:Mi nem való a Wikipédiába?: „A Wikipédia nem képgyűjtemény, nem szolgál hosszabb kísérőszöveg nélküli képek, galériák tárolására. Egy enciklopédiában a hangsúly a tartalmon van, így a képek vagy egyéb multimédiás információhordozók a szöveggel együtt, egymást kiegészítve érnek csak valamit.” -- Ez a szócikk tipikusan az az eset, amikor nincs kísérőszöveg csak rengeteg kép. És a Wikipédia irányelv leírja, hogy a Wikipédia nem szolgál hosszabb kísérőszöveg nélküli képek, galériák tárolására. A Commons pont arra való, hogy a szócikkben nem használt képeket tárolja, és a megfelelő linken elérhetően megnézhessék az érdeklődök. A tatarozás befejeztével a képgalériát újra csökkenteni fogom az irányelvnek megfelelő mértékben. Természetesen türelmesen fogom csinálni. :-) Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2019. november 7., 10:59 (CET)Válasz

A lényeg: tarthatatlan az álláspont, miszerint a képgalériából való selejtezés egyszerűen sorrendiség alapján történhet. A válogatásnak fontosság szerint kell történnie.--Linkoman vita 2019. november 7., 12:00 (CET)Válasz

A koncepciótlan, kísérőszöveg nélküli képbeömlesztés is tarthatatlan álláspont. Válogasd nyugodtan fontosság szerint. Ennek semmi akadálya. De lássuk be, eddig nem ez történt ebben a szócikkben. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2019. november 7., 12:06 (CET)Válasz