Vita:Harangozó Gábor

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Mazarin07 8 évvel ezelőtt a(z) Tessék mondani... témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Tessék mondani...[szerkesztés]

...van (rokoni) kapcsolat az MSZP-ben politizáló Harangozó-fivérek, és Harangozó Szilveszter egykori tábornok között? Harangozó Szilveszter tábornok – akiről írok – született 1929. január 25-én Kunszentmártonban, meghalt 1989-ben. Kereskedő, ávéhás vezető, pártállami miniszterhelyettes, tábornok, 1989-ben bekövetkezett haláláig a Belügyminisztérium III. Főcsoportfőnökségének vezetője volt. Anyja neve: Szaszkó Rozália. Köszönöm előre is a válaszokat! Mazarin(itt meggyónhatsz) 2016. január 1., 13:30 (CET)Válasz