Vita:Grosán Pál

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Margit51 4 évvel ezelőtt a(z) Grosán Pál magyarországi ismert torna pedagógus témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Grosán Pál magyarországi ismert torna pedagógus[szerkesztés]

Szerintem az, hogy valaki csak a hazájában ismert pedagógus, még nem ok arra, hogy megkérdőjelezzék a Wikipédiában történő megjelenítését. Ilyen alapon akár Veres Pálné is megkérdőjelezhető, hiszen kit érdekel a magyarokon kívül? Nem hiszem, hogy a kapott elismeréseket minden pedagógus megkaphatta volna. Elég vicces, hogy nem értitek a szócikket. A huszadik rangú kórista az operettből megjelenhet, pedig még az sem biztos, hogy lesz valaki belőle, de aki már letett a nemzet asztalára egy nagyarányú szervezést, az nem. Talán ellenségei vagytok az egészséges életmódnak, a mindennapi testnevelésnek?Margit51 vita 2019. augusztus 24., 15:05 (CEST)Válasz