Vita:Gregorik András/Vita01

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pilgab 15 évvel ezelőtt a(z) Törlési megbeszélés témában

Senem ismert senem nevezetes

Nekem nagy talány, ez a cikk miért fér bele a WP:NEV irányelvbe! – Neo vita 2008. szeptember 3., 08:31 (CEST)

Egyszer már volt szavazáson: Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Gregorik András. Akkor abban állapodtunk meg, hogy amíg nem elég nevezes user-allapon lesz a szócikk. Ha szerinted még mindig nem az, akkor indítsd el a törlési szavazást. (Aminek a vége valszeg megint az lesz, hogy allap lesz belőle) Pilgab üzenet 2008. szeptember 3., 08:39 (CEST)

Jelentéktelen információk vitalapra

"2008-ban két novellája helyet kapott egy alapítványi irodalmi pályázat kiemeltjei között[1]. Alaphiba[2] című forgatókönyvéből előkészítés alatt áll egy játékfilm[3]. A Hol élsz te? című forgatókönyvéből készülő játékfilm forgatása pénzügyi okok miatt 2005 óta áll." – Neo vita 2008. szeptember 3., 09:13 (CEST)

Szinte kizárólag amatőr, "Blog" jellegű Hivatkozások

Szinte kizárólag blogokban hivatkoznak rá, ez elfogadható szerintetek, külső hivatkozásnak? Szerintem ez is csak jelentéktelenségének újabb ékes bizonyítéka. – Neo vita 2008. szeptember 3., 09:15 (CEST)

User:Gregorik Intése semlegeségre és a szerkesztői háborúzás kerülésére

Felhívom a figyelmedet arra, hogy ez egy enciklopédia, mely a szerkesztői felé támaszt bizonyos követelményeket,irányelveket, melyek betartásával szerkeszthetnek itt a wikipédiában. Egyrészt kérlek kerüld a szerkesztési háborúkat! A vitatott változtatásokat előszőr mindíg a vitalapon kell megvitatni! Másrészt kérlek törekedj a semlegességre és a tényszerűségre! Tudom, hogy nehéz ilyenkor kívülről szemlélni a dolgokat, de pont ez a semlegesség egyik alappillére, ami nélkülözhetetlen a lexikoníráshoz. Ez különbözteti meg egy honlaptól, ahol bárki minden egyéb megkötés nélkül azt ír, amit szeretne.– Neo vita 2008. szeptember 4., 08:50 (CEST)

Törlési megbeszélés

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Törölve Pilgab üzenet 2008. szeptember 4., 18:19 (CEST)

Gregorik András

Nekem nagy talány, ez a cikk miért fér bele a WP:NEV irányelvbe!

 megjegyzés Egyszer már szavaztunk róla, a mostani változat érdemben nem különbözik. Winston vita 2008. szeptember 3., 09:44 (CEST)

  •  megjegyzés Az előző szavazás döntése az volt, hogy a cikkből Gregorik felhasználói lapjának allapja lesz. Az allap meg is született, és egész sok anonim szerkesztő dolgozott rajta május 3-ig, mindegyikük 2-3 szerkesztést végzett és csak ebbe az alapba nyúltak bele. Május 3-án egy anon szerkesztő újból létrehozta a Gregorik András cikket a fő névtéren. Május 12-én Gregorik az allapjának tartalmát törölte. – Beroesz 2008. szeptember 3., 09:59 (CEST)
  • Tehát a korábbi szavazás nem erre a cikkre vonatkozott. A cikk meg csak blogokra, vagy Gregorik saját, ineternetre feltett írásaira hivatkozik.  törlendő. Talán egyszer nem lesz az. Piraeus vita 2008. szeptember 3., 11:25 (CEST)
 információ: De igen, erre a lapra vonatkozott. Az új változat első kiadása és a Gregorik allapjaán lévő utolsó változat ugyanaz. A szavazás tehát arról szól, hogy a cikk fejlődött-e annyit az eltelt időben, hogy benmaradhasson a cikk névtérben, vagy pedig a márciusi alkuhoz igazodva visszahelyezzük az allapra. Beroesz 2008. szeptember 3., 12:04 (CEST)
Értem. Ez sem változtat a tényen, hogy nincs hivatkozás hozzá blogokon és önmagán kívül. Piraeus vita 2008. szeptember 3., 14:21 (CEST)
  •  megjegyzés De én újra törlési vitára javasoltam! Szerintem az előző vita végeredménye helytelen, a szócikk  törlendő. Számtalan helyen nem idézi a forrásokat, mert azok nevezetesség híján nincsenek, illetve megtévesztő forrásokat is feltüntetett. Pl, beszúrt 1 hivatkozást a megjelenésre szánt kéziratokhoz. Csakhogy ez a hivatkozás semmit sem tartalmazott erről. A kiadó, kiadási szándékáról semmilyen forrás sem található semmilyen weboldalon sem. – Neo vita 2008. szeptember 3., 12:28 (CEST)
  •  törlendő öncikk, nem nevezetes – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. szeptember 3., 12:34 (CEST)
 megjegyzés Ha átvágás és nevezetesség hiánya miatt törlendő, akkor szólni kell majd a szavazás lezárása után nekik is! – Beroesz 2008. szeptember 3., 12:44 (CEST)
  •  maradjon A törlési eljárás láthatólag Neo személyes akciója, bár még nem jöttem rá, milyen "jóakaró" ismerős áll a nick mögött. Semmiképp se törlendő, eddig már márc.-ban eljutottunk; allapra visszatehető, ahonnan jött, míg mindenki szemében NEV-vé nem válik a cikkalany. Elnézésedet kérem, Neo. Gregorik vita 2008. szeptember 3., 23:17 (CEST)
 megjegyzés a magyar wikilapját amúgy aug.-ban 132-en[1], az angolt 146-an[2] látogatták, ami nem túl sok persze, de legalább valami, szal nem felesleges cikkek; s bízom benne, hogy ez nem mind maga a szerző látogatása volt :). Gregorik vita 2008. szeptember 4., 08:19 (CEST)
 megjegyzés a márciusi szavazáson User:Gregorik is egyetértett a törléssel és belegyezett a törlésbe! Minden szócikket a szócikk és tartalma felé érzett esetleges szinpátia és jószándék ellenére is elfogulatlanul kell megítélnünk. Ez a szócikk nem felel meg a wikipédia követelményeinek, ezért törlendő! Hiszen ez egy enciklopédia és nem egy blog, vagy nem egy "be nem futott művészek népszerűsítését célzó" jótékonysági intézmény!Neo vita 2008. szeptember 4., 09:20 (CEST)

 törlendő, jelentéktelen. Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2008. szeptember 4., 09:29 (CEST)


(...) Szerkesztőtársam kérésére az üzenetet vitalapjára továbbítottam. – Beroesz 2008. szeptember 4., 09:45 (CEST)

Épp erre szerettem volna felhívni a figyelmet, tudniillik Neo látványosan keserű érzelmeire a cikkalannyal szemben, s hogy ebben a szellemben (mondhatni kompromittáló módon) írta át tegnap az egész cikket, s így már tényleg vállalhatatlanná tette azt a Wiki és a cikkalany számára is. Maga a cikk sorsa amúgy nekem nem szívügyem, legyen, ahogy szeretnétek, bár nem látom okát a törlésnek. Ismét elnézésedet kérem, Neo. Gregorik vita 2008. szeptember 4., 10:04 (CEST)

 törlendő - Neótól függetlenül is az a benyomásom, hogy felhasználónk csak azért van itt, hogy magáról és Dunajcsik nevű barátjáról cikket hozzon létre. Sok más szerkesztőben sokkal nagyobb szerénység lakozik, holott egyesekről tudom vagy sejtem, hogy még a nvezetességi próbán is átmennének. Az öncikkek egyébként sem támogatandók.--Linkoman vita 2008. szeptember 4., 11:13 (CEST)

  •  törlendő Ha ez megmarad, akkor rólam miért nincs cikk? Vagy Linkomanról? Vagy akármelyik szerkesztőről? nevezetesség forrás megbízható források ellenőrizhetőség - ezeknek az irányelveknek szerintem nem felel meg a cikk, márpedig ez mind-mind alapszabáéy itt.
    A szabad enciklopédia meg nem azt jelenti, hogy bármit be lehet írni ide, hanem az angol free szó félrefordításából ered, amely nem csak azt jelenti:szabad, hanem azt is, hogy ingyenes. Ez az egyik magyarázat. A másik:szabad=bárki szerkesztheti. Ezt most csak azért írtam ide, mert nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Gregorik ezen ismeret hiányában azzal jöjjen legközelebb, hogy akkor miért szabad enciklopédia a szabad enciklopédia? Krisztián üzenet 2008. szeptember 4., 16:59 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!
  1. Tavaszi Irodalmi Pályázat 2008
  2. Külcsín és Belbecs - Gregorik András: Alaphiba - IrodalomBlog Különkiadás
  3. Filmtett | Csak egy antenna vagyok - Beszélgetés Fogarasi Gergellyel