Vita:Görög Zita

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Crystal personal.svg Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Hm, az enwiki úgy tudja, Pásztón született. SyP 2006. július 8., 13:20 (CEST)

Hát nem tudom... az imdb-n Nagybátony van feltüntetve... --Horsee (Üzenőfalam) 2006. július 8., 13:32 (CEST)

Az imdb-n Pásztó van beírva születési helynek, a mini bióban meg Nagybátony, önellentmondó... ebben az interjúban meg Pásztót említenek, és nem tiltakozik. Nyilván valami olyasmiről van szó, hogy Pásztón van kórház, ezért ott született, de Nagybátonyban laktak :) SyP 2006. július 8., 13:46 (CEST)

Kijavítom Pásztóra. Ha valaki jobban tudja, akkor majd visszajavítja. :P --Horsee (Üzenőfalam) 2006. július 8., 15:22 (CEST)

szerk: A zitagorog.atw.hu is Nagybátonyt ír... ki érti ezt? --Horsee (Üzenőfalam) 2006. július 8., 15:32 (CEST)

Szerintem a csaj helyezést is elért valamelyik magyar szépségversenyen (talán épp az elsőn, 1985-ben, ahol az első helyezett kislány Molnár Csilla Andrea öngyilkos lett, vagy eggyel az után). Akela 2007. február 7., 21:40 (CET)

Nem valószínű: Görög Zita 1985-ben hat éves volt. Malatinszky vita 2010. november 3., 15:42 (CET)

Akela, kevered Kalmár Zitával, aki 6. lett a Molnár Csilla-féle versenyen. De szó ami szó, kicsit tényleg hasonlítanak egymásra. – PerfectmissSMirC-coffeebreak.svgide írj! 2010. november 25., 13:47 (CET)

Ez a "dráma tagozat" jól hangzik, de akkor (még?) a Bródy-ban nem tagozatok voltak, hanem délutáni fakultatív programok. (Tehát az osztályok nem voltak tagoltak.) 80.98.146.68 (vita) 2012. február 7., 16:46 (CET)